Sommer i Lofoten

Sommer i Lofoten er asurblå strender, irrgrønne fjellsider og en sol som aldri går ned.

Det er duket for lek og moro i et landskap det er lett å boltre seg i. Det er vilt og det er vakkert!

Herlige Lofoten! Sommer og sol, blå himmel eller tåke. Det er det samme. Lofoten er ikke avhengig av været – det skifter så fort at skulle det regne en skur, så stikk innom et av våre mange museer eller gallerier mens du venter på at det glir over. Dit kan du gå uansett forresten, for her kryr det av gode historier, et vidt spenn innen kunstuttrykk, og en rekke produsenter av kreativt handverk.

Aktive dager, late dager, pulserende liv og stille vandring. Vær den du er, og ta i bruk hele sanseapparatet. Hør lyden av skvaldrende småmåker, lundefugl og alke. Ta inn lukten fra ferske råvarer fra hav og jord, eller fra tørrfiskvrakingen som foregår på fiskebrukene. Føl friheten mens vinden stryker deg gjennom håret ute på et båtdekk, mens du surfer på bølgene eller padler kajakk.

Se skulpturer satt ut i natur mellom steile fjell og lange kritthvite strender. Her følger vi ikke klokka. Du kan prøve deg på en klatreturdykke i tidlige morgentimer eller bare sitte på en stein midt i natta og følge ørnen som seiler under himmelens tak. Lyst er her døgnet rundt, og sove kan vi gjøre til høsten. Velkommen til sommer i Lofoten – et sted for aktivitet og avslapping.

Inspirasjon:

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.