Vennetur i Lofoten

Northern Explorer

Lag eventyrlige ferieminner i Lofoten

Hvorfor ikke legge neste vennetur, jentetur eller guttetur, til Lofoten?

Her får du både morsomme aktiviteter og matopplevelser i verdensklasse, energifylte naturopplevelser og gode overnattings-muligheter for mindre og større grupper. Det er enkelt å komme seg til Lofoten, med fly, båt eller bil.

Et eldorado av aktiviteter

I Lofoten finner du et eldorado av ulike aktiviteter for deg og dine venner – finn din base og utforsk alt fra surfing, toppturer, fjellturer, kajakk, snorkling og hesteridning. Hvem får den største skreien? Bli med på fisketur og se hvem som vinner. Den vakre naturen er perfekt boltreplass, men ta godt vare på den mens du er her.

Overnatt i rå naturomgivelser

Hele Lofoten består av praktfull natur, med mange høydepunkter. Uansett hvor du bor i Lofoten, vil naturen alltid være i nærheten. Bor dere alle sammen i én rorbu eller på et hipt hotellrom, vil dere alltid finne opplevelser rett utenfor døren. Hele Lofoten er rett og slett «aktivitet–inn–aktivitet–ut».

Go mat og hygge

Lofoten er et rikt spiskammer, og den nordnorske naturen har vært en attraksjon for kokker og matentusiaster i lang tid. Her finner du lokale spesialiteter som Lofotlam, Skrei og Tørrfisk. Lofoten vrimler av unike kulinariske opplevelser i verdenskjente omgivelser. Kanskje finner du noe ekstra spesielt i år?

Road trip eller fly?

Lofoten er nærmere enn du tror! Flyr du til Evenes, Bodø eller direkte til en av våre 3 lokale flyplasser, kan du reise fra Oslo eller Bergen etter frokost og spise lunsj i Lofoten. Det er daglige avganger til de fleste flyplassene og nytt av året er flyekspressbussen fra Evenes!