Planlegg reisen

Få steder vil du finne så store forskjeller i opplevelsen mellom sesonger og steder som Lofoten. Det er egentlig ikke en destinasjon, men et øyrike fullt av særegne opplevelser. På denne siden finner du tips og informasjon slik at du kan gjøre din Lofotopplevelse unik. Planlegg reisen din her!

Reisen til Lofoten

Det er mange måter å komme seg til Lofoten på. Planlegg reisen med vår oversikt over båter, ferger, busser, fly og innganger med bil.

Lofoten for deg

Om du reiser med familien, venner, kjæresten eller for å dyrke din lidenskap, finner du oversikt over Lofotens reiseguider her.

Finn din Lofotopplevelse

Å bo i en rorbu, bestige ett Lofotfjell eller surfe på en kritthvit strand, Lofoten har så utrolig mye å by på. Hva med å oppleve Lofotens skjærgård i RIB, eller dra på en guidet kajaktur? Den lokale familiebedriften Go2Lofoten sørger for å gi deg naturopplevelser du sent vil glemme. Oppdag flere Lofotopplevelser her:

Turistinformasjon

Her finner du åpningstidene og kontaktinformasjon til alle turistinfo-kontorene i Lofoten.

Ansvarlig gjest

Her er gode råd for hvordan du som gjest kan bidra til å opprettholde Lofotens attraktivitet og unngå negativ belastning. Trå varsomt, og la de som kommer etter deg få like gode opplevelser!

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.