Lofoten med din kjære i sommer

Våre beste grunner til å ta med din kjære til Lofoten i sommer!

Lofoten blir omtalt som Norges vakreste øyer. Det er ikke uten grunn at Lofoten stadig troner øverst på pallen når folk blir spurt hvor de ønsker å reise.

Lofoten har uante muligheter og ikke overraskende kåret til et av Norges mest romantiske sted. Her finner du ikke nødvendigvis roseblader på senga, men opplevelser for livet krydret med midtnattsol i spektakulær natur! Vi har samlet våre beste tips for tidenes ferie i Lofoten.

Bo spektakulært i rå natur

Hele Lofoten er rå natur, med utallige høydepunkt og uansett hvor dere sover i Lofoten vil naturen være nær dere. Om dere bor på ei koselig og lun rorbu eller på det hippe hotellrommet er havet og utsikten du aldri vil glemme nært. 

Go mat og hygge

Lofoten er et matfat, det ytterste av nord-norsk natur har tiltrukket seg kokker og matentusiaster i lange tider. Her finner du lokale spesialiteter som Lofotlam, Skrei og tørrfisk. Et mylder av unike matopplevelser i verdenskjente omgivelser. Kanskje finner dere noe ekstra spesielt i år?

En verden av nye øyeblikk og opplevelser

Lofoten er en av verdens artigste lekegrinder. Opplevelsene står i kø og det er enkelt å gjøre noe nytt og spennende sammen. Få steder finner du like mange aktiviteter samlet på et sted. Uansett om det er første gangen eller om dere dyrker en felles lidenskap vil Lofoten skape øyeblikk for livet. 

Midnattsola

Norges vakreste øyer skinner 24 timer i døgnet! Som om ikke Lofoten var spektakulær nok fra før forsterker midnattssola naturen og muligheten. Få steder vil opplevelsen av fenomenet sitt mer i margen enn Lofoten.

Lofotspa – Kos dere med sauna og spa

I Lofoten er det lett å finne roen. Vi har vår egen versjon av et spa, og «Lofotspa» bringer naturen og havet i sammen i en spaopplevelse. Hopp i sjøen og nyt boblebadet eller badstuen. Ingenting gir en bedre start eller avslutning på dagen.

Oppdag kunst og kultur

Lofoten er fullt av museer, galleri, kunsthaller og håndverkere. Naturen og kystkulturen har inspirert og tiltrukket seg kreative sjeler i århundrer. Her kan du oppleve alt fra verdens største Vikinghus til internasjonale kunstutstillinger.

Kort vei

Lofoten er nærmere enn du tror! Uansett om du flyr til Evenes, Bodø eller direkte til en av våre 3 lokale flyplasser kan dere dra fra Oslo eller Bergen etter frokost og spise lunsj i Lofoten.  Det går daglige avganger til de fleste flyplasser og nytt i år er flybuss ekspressen fra Evenes!