Spa og velvære

Spa er en opplevelse, mens spa i Lofoten er en naturopplevelse. Lofoten har kanskje den råeste og ærligste naturen i verden. Den særegne kombinasjonen av det mektige havet som blir møtt med sylskarpe fjell, gir Lofoten et naturrepertoar resten av verden kun kan drømme om. Mulighetene for å nyte naturen er mange – og spa er en av dem. Forestill deg en dampende varm stamp helt nederst i fjæra og lyden av bølgeskvulp. Lofotspa er naturopplevelsen som gir deg et minne for livet enten du har sol eller snø i ansiktet. 

Spa i Lofoten: en perfekt avslutning på en aktiv dag

Det finnes en rekke forskjellige aktiviteter du kan gjøre i Lofoten, og minst like mange grunner til å unne seg litt ekstra velvære med Lofotspa. Er klokken 01:00 og midnattsolen på sitt mest praktfulle? Utendørsstamp gir deg en fullverdig opplevelse. Har dere gått en lang fjelltur og fortjener en liten oppladning før middag? Få fornyet krefter i saunaen. Ble det en sen kveld i godt lag i går? Start dagen i stampen. Sånn sett er Lofotspa som trening: ingen har noen gang angret i etterkant. 

Hvordan gjøre nordlys og midnattsol enda bedre

Midnattsol og nordlyset er noe av det som gjør Lofoten så ettertraktet. Sol døgnet rundt er utrolig for mange. Å se solen sneie horisonten før den setter fart opp mot himmelen, er magisk og føles som et privilegium. I tillegg er Lofoten kanskje det stedet i verden hvor nordlyset er mest sensasjonelt. Kanskje er det fordi Lofoten ligger under nordlysovalen. Likevel er det de mektige omgivelsene som gjør det unikt. Enten du nyter midnattssolen fra en dampende badstue på Hov mens hestene rir forbi. Eller lar deg fascinere av nordlyset med Vågakallen som dansegulv i en vedfyrt stamp – Lofotspa er noe du sent vil glemme.

Lofotspa – en lavterskel naturopplevelse

ofotspa har aldri hørt om innevær. Enten det er snø, sol eller regn, eller det blåser nordavind fra alle kanter – det står alltid en stamp, badstue eller sauna klar for å nytes. Stampen blir en forsterker for naturelementene. Sjøbrisen blir friskere, fjellene mektigere og med godt selskap vil stemningen skyte til værs.

Ofte stilte spørsmål: