10 tips til hva du kan gjøre med vennegjengen i Lofoten i sommer

Lofoten er noe av det ypperste Norge og Nord-Norge har å by på. Verdenskjent natur med spektakulære fjell, vakre fjorder, sandstrender som tar pusten fra deg og rå trendy fiskevær.

Våre grunner til å ta med gjengen til Lofoten i sommer!

I Lofoten kan hele gjengen gromkose seg og samtidig gjøre noe gøy sammen. Det er vel få steder du kan dyrke så mange forskjellige naturopplevelser på samme dag? Og dagen stopper jo aldri!

Bo sammen i rå natur

Hele Lofoten er rå natur, med utallige høydepunkt og uansett hvor dere sover i Lofoten vil naturen være nær dere. Om dere bor sammen alle sammen i ei rorbu eller på det hippe hotellrommet er opplevelsene dere aldri vil glemme rett utenfor døren. Det er rett og slett «aktivitet-in–aktivitet–out» i hele Lofoten.

En verden av nye øyeblikk og opplevelser

Lofoten er en av verdens beste lekegrinder. Opplevelsene står i kø og det er enkelt å gjøre noe nytt og spennende sammen. Få steder finner du like mange aktiviteter samlet på et sted. Enten om du er nybegynner eller ekspert, vil Lofoten skape øyeblikk for livet. Hva med å hoppe på Svolværgeita eller padle i Reinefjorden?

Finn flere sommer aktiviteter her

Midnattsola

Døgnet er ditt! Som om ikke Lofoten var spektakulær nok fra før forsterker midnattssola naturen og muligheten. Få steder vil opplevelsen av fenomenet sitte mer i margen enn Lofoten. Dagen er ikke ferdig før du er!

Les mer om midnattssol aktiviteter her

Yt og nyt

I Lofoten vil dere være aktiv og yte, da er det ekstra godt å nyte. Lofotspa er den perfekte start eller slutt på en aktiv dag. Hopp i havet og nyt badestamp eller badstua i godt selskap. Kanskje få dere noe å spise og drikke også. Husk natta er deres.

Go mat og hygge

Lofoten er et matfat, det ytterste av nord-norsk natur har tiltrukket seg kokker og matentusiaster i lange tider. Her finner du lokale spesialiteter som Lofotlam, Skrei og tørrfisk. Et mylder av unike matopplevelser i verdenskjente omgivelser. Kanskje finner dere noe ekstra spesielt i år?

Kort vei

Lofoten er nærmere enn du tror! Uansett om du flyr til Evenes, Bodø eller direkte til en av våre 3 lokale flyplasser kan dere dra fra Oslo eller Bergen etter frokost og spise lunsj i Lofoten.  Det går daglige avganger til de fleste flyplasser og nytt i år er flybuss ekspressen fra Evenes!

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.