Lofoten med barn

Det rolige tempoet og de trygge rammene Lofoten gir, er ideelle ingredienser for å ha det moro på et avslappende familieeventyr.

Lofoten er virkelig en naturlig fornøyelsespark med mange vakre steder å boltre seg på. En familieferie til Lofoten kan by på magiske opplevelser hvor reisen er en oppdagelsesferd i seg selv.

Familievennlige overnattinger

Lofoten er som skapt for familien og kvalitetstid sammen. Uansett hvor du bor i Lofoten er du midt ute i den verdenskjente naturen, det er nettopp dette barn og foreldre elsker. Her blir overnattingen er en del av opplevelsen, uansett hvordan du bor.

Familieaktiviteter

Lofoten har noe for en hver smak: Gårdsbesøk, hesteridning, surfing, møt vikingene på Lofotr Vikingmuseum – eller selene på Lofotakvariet. Padle i kajakk, eller hopp fra brygga. Det er altså nok å velge i med andre ord når det kommer til aktiviteter for familier med barn, i alle aldre.

Gårdsbesøk med familien

La barna være med på gårdsbesøk når dere er i Lofoten. Stikk innom Aalan Gård, Hov Gård Lofoten, Lofoten Gårsysteri og Livland gård og barna vil få nærkontakt med dyrene og smake på nye ting. Livland Gård lager også sin egen iskrem!

Gøy på museum

En rekke av museene i Lofoten tilbyr utstillinger og aktiviteter spesielt rettet mot barn. Her er våre tips til familievennlige museer og attraksjoner i regionen.

Kunst og kulturopplevelser for barna

La barna få utforske sine kreative evner i ferien. I Lofoten har vi flere gallerier som er morsomme for barn og voksne. Et besøk på Magic Ice er også et must – barna elsker å komme inn i en helt ny verden av is, hvor de kan ake sklia og drikke av et glass som også er spiselig.