Du kan finne mange nydelige hytter og leiligheter i Lofoten til utleie. Hyttene er moderne og har alle en eksepsjonell beliggenhet til fjellet, havet og ubegrensede villmarksområder. 

Hva med å bo med vakker utsikt mot midnattssola, storhavet og nordlyset? Eller benytte sauna på kaikanten eller bo i en rorbu? 

Familievennlig overnatting i Lofoten

Kvalitetstid

En hyttetur til Lofoten er som skapt for kvalitetstid sammen med familien, både innendørs og ute i naturen. Ikke bare er dere plassert midt den verdenskjente naturen, men flere steder tilbyr også nærhet til dyr og gårdsliv. Gjør overnattingen til en del av opplevelsen for store og små.

Disse boalternativene ligger som regel i naturskjønne områder med kort vei til strand- eller fjellturer. Å leie en hytte eller leilighet er et ypperlig overnattingsalternativ for hele familien eller vennegjengen. De gir rom for privatliv og er utstyrt med kjøkken, dusj og bad.

Flere av overnattingsteder tilbyr også flotte lokaler for møtevirksomhet og konferanser i nærheten av deres hytter og leiligheter. Med toppmoderne møteromsfasiliteter og fantastisk natur utenfor er hotellene i Lofoten en attraktiv destinasjon for bedriftsreiser.

Dette er noen av Lofotens fineste hytter og leiligheter

Hvorfor ikke leie et sted å overnatte når dere skal på ferie til Lofoten? 

Bo ved bryggekanten og se utover storhavet med midnattsolen som aldri går ned. Opplev Lofoten sin historie med fiske, jordbruk og småsamfunn, samtidig som du har gangavstand til butikk, båtutleie, kaffebrenneri, museum, samt en rekke turmuligheter.

Velg mellom moderne leiligheter eller tradisjonsrike hytter. Her finner du et rikt utvalg som passer de fleste anledninger.

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.