Å overnatte på hotell er kanskje den mest komfortable måten å få hvile på når du er på reise i Lofoten. Opplev fjell og hav, vær og vind og utforsk Lofotens mest populære steder i kombinasjon med service og velvære på hotell for en behagelig opplevelse.

Lofoten har mange hoteller, alt fra vandrerhjem til konferansehotell. Her finner du hotellet som passer din reise.

Finn roen

Hotell for enhver anledning

Lofoten har et godt og variert tilbud av hoteller. Her er det kort vei til de fleste aktiviteter, samtidig som du kan synke dypt ned i en deilig myk og varm seng på hotellet. Flere av hotellene ligger bokstavelig talt på bryggekanten og tilbyr badstue, bading og treningsrom.

Start dagen med en deilig hotellfrokost i kombinasjon med lukten av saltvann, frisk luft og stor kopp kaffe. Mange av hotellene er tilknyttet restauranter og kan servere deg de lekreste retter. Skrei, tørrfisk, fersk fisk fra lokale fiskere, hvalkjøtt, lokale lagrede oster og lofotlam er noen av de mange ingrediensene du finner i hotellenes restauranter i Lofoten.

PS. Visste du at flere av hotellene kan tilberede fiske du selv har fanget? Hva med å starte dagen med en fisketur og dra til hotellet med fangsten? Mens du gjennomfører møter eller tar deg en tur i badstue tilbereder kjøkkenet maten, så får du servert egen fangst til middag.

Ta med jobben på hotell i Lofoten!

Flere av hotellene i Lofoten tilbyr flotte lokaler for møtevirksomhet, både for deg som ønsker å ha et lite møte eller en større konferanse utover det vanlige. Med toppmoderne møteromsfasiliteter og fantastisk natur utenfor er hotellene i Lofoten en attraktiv destinasjon for bedriftsreiser.

Hotellene kan arrangerer turer med buss eller båt, gårdsbesøk eller hygge rundt bålpanne – helt etter deres ønsker.

Finn hotellet som passer dine behov her:

Lofoten for deg

Om du reiser med familien, venner, kjæresten eller for å dyrke din lidenskap, finner du oversikt over Lofotens reiseguider her.

Aktiviteter og opplevelser i Lofoten

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.