Spill golf i Lofoten

Opplev praktfull natur, spill golf i Lofoten på Nordens beste bane!

Verdens råeste golfbane

Helt ytterst på Gimsøya i Lofoten finner du Hov – hvor du kan spille Golf! Et hyggelig, beskjedent lite sted med en av verdens mest eksklusive og enestående golfbaner. Midt mellom den vakre naturen bestående av de praktfulle fjordene med de hvite strendene og de mektige fjellene Lofoten er så kjent for, finner du Lofoten Links. En golfbane helt utenom det vanlige. Golfbanen hvor havgapet og de hvite strendene fungerer som naturlige vannhindre og bunkere. Med fire ulike utsalgssteder på hvert hull er Lofoten Links en bane alle golfere kan ha glede av. 

Omgivelsene rundt denne golfbanen i Lofoten er naturligvis imponerende, og verdt turen til Hov alene. De hvite sandstrendene, spisse og kanskje snøfylte fjelltoppene i kombinasjon med en horisont over storhavet så langt øye kan se, er mer enn nok til å ta pusten fra en. Likevel er Lofoten Links så mye mer enn det. Golfbanen kan by på hull i verdensklasse. Allerede på hull to slår du ut på signaturhullet med hvite strender på hver side og et berg som er kjent for flittig besøk av havørn. Hull to er sammen med flere av hullene rangert som verdens beste og mest spektakulære. Hull 12 er også rangert som en av verdens tøffeste par tre. 

Her kan du spille golf i midnattsolen

Noe av det som gjør golf i Lofoten så enormt ettertraktet som det er, er naturfenomenene du har mulighet til å oppleve. Fra mai til oktober er golfparadiset i lofoten åpent for bruk og ofte er Lofoten Links åpent 24 timer i døgnet. Havgapet lyses opp av midnattsolen og når solen sneier horisonten får du en naturlig ekstra utfordring til spillet ditt, med sol i øynene ved utslag. Er du ekstra heldig vil du kunne oppleve nordlys i høstmånedene når banen fortsatt er åpen. Å spille golf i midnattsolen er en unik naturopplevelse og noe du aldri vil glemme. Like ved finner du lodger til overnatting og en umiddelbar nærhet til sauna  som en belønning etter 18 uforglemmelige hull. I tillegg har Hov Gård en restaurant med deilig mat tilgjengelig i nærheten av banen. 

Har du ikke med deg utstyr? Ingen problem. Lei det hos oss

Som om det ikke var nok med at alle som besøker Lofoten Links sier banen er av verdensklasse, verdsetter flere anerkjente internasjonale aktører banen i Lofoten. Lofoten Links ble nemlig kåret til Nordens beste golfbane av Golf World i 2021. Det er også en gjeng golf eksperter og journalister som reiser rundt for å kåre de 100 beste banene i Europa. Her kom golfutopien på Gimsøya på en solid sjetteplass på Europalisten. Er du interessert i å sjekke ut denne golfperlen i Lofoten? Book tur her. 

Ofte stilte spørsmål

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.