Sauna i Lofoten? Her finner du noen av Norges heteste badstuer

Badstue og sauna i Lofoten er helt spesielt, nemlig fordi det har en ekstraordinær tilgjengelighet til en av verdens mest spektakulære og særegne Spa og velvære kombinasjoner av fjell og hav. Her får du nærhet til de enorme kreftene naturen har å by på. Sett deg på første “rad”, len deg tilbake og opplev råskapen i en av de mange saunaene Lofoten har å by på. 

Northern Explorer

Sauna under midnattsolen

Hov Gård ligger på Gimsøy på nordsiden av Lofoten. Her finner du en av Lofotens best plasserte saunaer. Midt mellom en hvit sandstrand og fjellet Hoven, kan du sitte dampende med en utsikt over storhavet så langt øyet kan se. Hov Sauna har kapasitet til 12 personer, og det å oppleve midnattsolen i en sauna med dine nærmeste er noe helt eget. Det er som tiden står stille og ingen verdens ting betyr noe annet enn å leve i øyeblikket du befinner deg i.

Nordlyset nytes best i sauna

Mange har opplevd sensasjonen av å sette seg inn i en varm sauna etter en kald dukkert eller hopp i snøen. Ytterst få har opplevd det samme under en mørk himmel med stjerner som lyser opp fjorden og de mektige fjelltoppene, som for eksempel på Skårungen med utsikt over ikoniske Vågakallen. Er du ekstra heldig kan du bli bedt opp til dans av et spektakulært nordlys. Les mer om spa på Skårungen her.

Nyvågar Rorbuhotell - Classic Norway

Eksepsjonell velvære i Lofoten

Drar du på Lofotspa på Nyvågar i Kabelvåg får du oppleve sauna og velvære fra aller øverste hylle. Etter en aktiv dag kan du og familien lade batteriene samtidig som utsikten nytes over mektige fjell og Vestfjorden.

Lofoten Sauna – Svinøya Rorbuer

Sauna og badstue i Lofoten er ikke bare ment for å nytes på land. I Svolvær kan du oppleve flytende luksus hos Svinøya Rorbuer i deres sauna på en flytebrygge ved havnen.

Lyst Lofoten Sauna Svolvær

Velkommen til badstu- og kaldbad i verdens vakreste omgivelser. LYST Lofoten Sauna ligger på flytebryggen foran Thon Hotel Svolvær, med utsikt mot Vestfjorden, innseilingen til Svolvær og til fjellene bak.

Ofte stilte spørsmål om badstue i Lofoten

Sjekk her for mer inspirasjon