Norges beste familieferie?

Lofoten har noe unikt, her finner hele familien opplevelser som kjemper om å toppe hverandre. Vi kan garantere familieminner for livet! 

Hvorfor er Lofoten familiefavoritten?

Lofoten føles på kroppen og gjør noe med deg. Det kjennes som en ny verden å sitte i sin egen rorbu, med barna og kveldsmaten, mens man fisker etter krabber fra vinduet. Det er senere enn normalt, men sola steker og både barn og voksene kjenner at klokka mister grepet. Dere har følelsen av å ha tid, sola går ikke ned og det er en verden av muligheter i rå natur. Her er våre sommerfavoritter for familien! Nye opplevelser for hele familien.

Nye opplevelser for hele familien

Når var sist du prøvde noe nytt sammen med hele familien. Hvor mange kjenner du som har tatt med hele familien på surfekurs. På Flakstad finner du Lofoten Beach camp på en vakker sandstrand, med snille bølger og sandbunn. Det er ikke sikkert at det er barna som trenger mest hjelp til å komme opp på brettet😊

Kjenn gammel historie på kroppen

Opplev vikingtiden i et levende miljø med barna på Lofotr vikingmuseum. Kjenn lukten av tjære og bål. Smak maten, hør historien. Hele familien kan leke og prøve sine ferdigheter som viking. Verdens største vikinghus finner du i Lofoten hos Lofotr!

Flere museum og attraksjoner her

Lofotr Vikingmuseum

En ekte Lofottorsk jeg er..

Å spise selvfiska fisk er en glede for store og små. En tur på Lofothavet og fiske er nesten et must når man er i nord. Alt kjennes så stort ut i Lofoten, havet, fjellene og fisken på snøre. Hva kan vel være mer Lofoten enn å dra ut på havet?

Her finner du fisketurer i Lofoten

Foto: Max Emanuelson

Trolsk fjord

Trollfjorden er en av Lofotens og Norges mest kjente fjorder. Turen er perfekt for familien, spesielt om sommeren. Sjansen god for å oppleve både havørn og annet spennende dyreliv på veien.

Daglige turer til Trollfjorden finner du her

Foto: Max Emanuelson

Bo i naturen

Å utforske naturen og dyre livet rett utenfor soveromsvinduet er magisk. Luktene, smakene og lydene. Ofte er de nære enkle opplevelsene de beste, i Lofoten trenger man ikke kjøre lang for å fylle dagen med gøy for barna. 

Les mer om familievennlige overnattinger her

Oppdagelse i fjæra ved rorbu

Opplev hele Lofoten

Lofoten er så stor og variert. Ytterside, innerside, vest, øst og ytterst. Muligheten for utforskning er stor, finn din lofotopplevelse. Du har garantert ikke fått med deg alle høydepunktene.

Foto: Christine Baglo