Familievennlig overnatting i Lofoten

Lofoten er som skapt for familien og kvalitetstid sammen. Uansett hvor du bor i Lofoten er du midt ute i den verdenskjente naturen, det er nettopp dette barn og foreldre elsker. Her blir overnattingen er en del av opplevelsen, uansett hvordan du bor. 

Hotell

Hotellfrokosten på Thon i Svolvær har blitt kåret til norges beste, så å spise frokost der, er en opplevelse i seg selv. Hotellene i Lofoten serverer mye god lokal mat i restaurantene og rommene har en god standard. Det finnes hotell i byene og i fiskeværene i Lofoten, så man kan velge å være litt urban eller ha det litt mer stille og rolig rundt seg.

Thon Hotel Lofoten

Hotellet med den gode frokosten ligger idyllisk til ved havnen i Svolvær med kort vei til butikker, kaféer og aktiviteter.

Hytter og hus

Hvorfor ikke leie en hytte eller et hus når dere skal dra på ferie til Lofoten? Disse boalternativene ligger som regel i naturskjønne områder med kort vei til strand- eller fjellturer.

På Gimsøya i Vågan kommune finner du Lofoten Links Lodges. Her kan du overnatte i store og ny hytter med høy standard. I området finner du, Hov stranda, Hov Hestegård, Lofoten Links og mange fine turmuligheter. Her vil du garantert kunne finne roen etter en dag med aktiverer.

Barnevennlig camping i Lofoten

I Lofoten finner du mange gode og idylliske campingplasser. Her har du muligheten til å parkere bobilen, sette opp telt eller finne en hytte for natten. Under er noen eksempler på barnevennlige campingplasser i Lofoten.

Kabelvåg Feriehus og Camping

Nydelig plassert på Flakstadstranda og rett ved E10 er Lofoten Beach Camp et suverent valg for familier på tur. Her er det gode turmuligheter i området og kun en kort tur til Ramberg og Rambergstranda. Lofoten Beach Camp tilbyr også surfeutleie og surfekurs! 

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.