Riding og sledeturer

Lofoten til Hest

 • Duration

  1t 30m

 • Difficulty

  simple

 • Age

  8

 • Price

  1290 nok

Om

Dette er vår mest populære tur. Dette er en flott naturopplevelse og ridetur som passer for alle, selv de uten rideerfaring.

Vi rir på den hvite sandstranda gjennom amfiet og gudehovet fra vikingetiden som stedsnavnet Hov mest sannsynlig kommer fra. Vi passerer båtståene for langskip som vikingene som en gang bodde på Hov brukte i sine tokt. Etter stranda rir vi over et høydedrag og klipper ved havet med flott åpen utsikt mot yttersiden av Gimsøy. Videre rir vi forbi fiskehjeller som brukes i tørrfiskproduksjon og ut til den lille og trivelige fiskehavna Hovsund.

Vi tilpasser hest etter rytternes kvalifikasjoner, men dette er ikke en tur for deg som ønsker mye fart og høyt tempo. Turen kan tilpasses familier og grupper som ønsker å gjøre en fin aktivitet sammen.

Vektgrense er 95 kg på alle rideturer.

Les mer

Hov Gård ligger ved stedet Hov på Gimsøy midt i Lofoten. Dette er ca 45 km sørvest for Svolvær og ca 50 km nordøst for Leknes. Følg E10 og ta av ved Sundklakkbrua på Gimsøy. Gården ligger sentralt i Lofoten, med under en times kjøring til de fleste overnattingsanleggene og attraksjonene.

Fasiliteter

Aldersgrense
Aldersgrense
Spesielle behov
Barnevennlig
Uthev Mapguide
Highlight Mapguide
Miljøsertifisering
Miljøfyrtårn
Spesielt tema
Sommer
Vinter

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.