Rorbu og sjøhus

Statles Rorbu- og Konferansesenter

Om

Vi inviterer deg til å besøke oss for å slappe av og nyte fantastiske omgivelser her i havgapet, hvor fjell møter fjord.

Vi inviterer deg til å besøke oss for å slappe av og nyte fantastiske omgivelser her i havgapet, hvor fjell møter fjord. Du finner oss midt i hjertet av Lofoten, i pittoreske Mortsund som er et gammelt fiskevær hvor fiskere en gang bodde i rorbuer under skreifisket, men hvor rorbuene ved sjøen nå står klare for å gi deg en autentisk opplevelse av Lofoten.
Våre fullutstyrte rorbuer, både store og små, ligger spredt rundt i det lille fiskeværet, og leier du en rorbu her hos oss, vil du kunne slappe av i omgivelser preget av saltvann, treverk, fiskehjeller og ikke minst skiftende lys, uansett årstid.
De største rorbuene våre har 3 soverom med totalt 6 sengeplasser, og de fleste rorbuene har eget privat bad til hvert soverom. I tillegg har rorbuene våre et eget privat oppholdsrom med kjøkkenkrok. Her kan du lage både frokost og middag selv, eller du kan besøke vår restaurant som er åpen i sommersesongen.
Turstien opp til Middagstinden starter rett utenfor inngangsdøra, og fra toppen av fjellet har du spektakulær utsikt utover havet mot Lofotveggen. Fra flyplassen på Leknes er det bare en kjøretur på 15 minutter før du ankommer Mortsund. Hurtigruten legger til kai i Stamsund, og derfra tar det bare 25 minutter med bil til Statles Rorbu- og Konferansesenter.
Populære destinasjoner som Hauklandsstranda og Unstad med svært gode surfemuligheter, og ikke minst Vikingmuseet på Borg ligger kun et steinkast unna.
Vi vil veldig gjerne være ditt vertskap under oppholdet i Lofoten og være med på å gi deg en minneverdig opplevelse!

Når du kommer til Leknes, ta kursen mot vei 815. På Fygle skole følger du skiltet til Statles Rorbu- og Konferansesenter. Du finner oss helt ned i Mortsundveien og ser resepsjonen vår over med utsikt over bukten.

Fasiliteter

Andre attributter
Aksepterer kredittkort
Fasiliteter
Balkong/terrasse
Felles vaskeri
Hårføner
Internett på rommet
Kjøkken
Kjøleskap
Konferanserom
Reception
Te/kaffe-maskin
TV
Spesielle behov
Barneseng tilgjengelig
Barnevennlig
Kjæledyr ikke tillatt
Kjæledyr tillatt ved forespørsel
Røyking ikke tillatt
Parkering (Faciliteter)
Bus parkering
Parkering
Parkeringsplass ute – gratis
Location
Fjellutsikt
Havutsikt
Nærhet til naturen
Secluded
Sjøutsikt
Ved kysten
Mat og Drikke
Kjøkkenfasiliteter
Middag serveres
Restaurant
Selvhusholdning
Klassifisering
Klassifisering
Fritidstilbud
Sykkeutleie
Sykler tilgjengelig
Fasiliteter (hotell)
Wc og dusj på rommet