Leiligheter

Solsiden Brygge

Om

Rorbu og sjøhus | På Ballstads mest solrike plass ligger Solsiden Brygger. Ballstad er velkjent for sine naturskjønne omgivelser og sitt gode fiske.

Solsiden Brygge innehar også spisestedet «Himmel Og Havn» som er en kunst kafe som serverer både varm og kald mat, samt øl,vin og brennevin. Himmel og Havn har frokost , lunch og middag.

Intimt plassert og godt skjermet fra trafikk, tilbyr Solsiden Brygge 26 høystandard rorbuleiligheter. Brygga er sjarmerende plassert blant aktive fiskefasiliteter. Solsiden Brygge leier også ut rorbuer fra 1800-tallet. Disse rorbuene er av høy standard og vakkert plassert i Bertelvika (omtrent 5 minutter fra Solsiden Brygge).

– Flytebrygge/gjestemarina
– Utleie av motorbåt
– Havfisketur med «SIRA»
– Stand-up paddleboarding (SUP)
– Havfiskestenger, redningsvester
– Konferanse for 35 personer
– Bilutleie

Ballstad ligger i Vestvågøy kommune, som er midt i Lofoten. Dette gjør Ballstad til et flott utgangspunkt for dagsturer vestover til Å i Lofoten (70 km). Eller hvis man ønsker å kjøre østover, er det bare omtrent en times kjøretur til Svolvær (81 km).

Ballstad har sannsynligvis vært en fiskevær i så mye som 1000 år og er det største fiskeværet i Lofoten. Midt i fiskeværet finner du oss. Her bor du i hjertet av det hele med det salte livet i Lofoten rett utenfor og utsikt til det største fiskeanlegget, som produserer 4500 tonn torsk i året.

Vi tilbyr overnatting i tradisjonelle rorbuer, som tidligere ble brukt som losji for reisende fiskere fra hele landet under det årlige Lofotfisket. De eldste rorbuene dateres tilbake til 1890.

Selv i dag er Lofoten assosiert med Lofotfisket, som finner sted fra januar til april. De fleste av våre 22 rorbuer har blitt grundig restaurert og tilpasset behovene til turister fra hele verden.

Vi tilbyr kurs og konferanser samt organiserte opplevelsesturer. Vi kan arrangere sightseeing i Lofoten, fisketurer med båten Sira, dykking, surfing, fjellvandring, sykling, ski, rafting og kajakkturer, og mer.

Det er trådløst internett over hele anlegget.

Leknes lufthavn 11 km • Hurtigruten, Stamsund 22 km • Ferge i Svolvær 75 km • Ferge i Moskenes 75 km • Ferge Fiskebøl 100 km

Velkommen fra Solsiden Brygge!

Les mer

Fasiliteter

Andre attributter
Aksepterer kredittkort
Fritidstilbud
Fiskemuligheter
Turstier
Uthev Mapguide
Highlight Mapguide
Fasiliteter
Kjøkken
Kjøleskap
TV
Mat og Drikke
Kjøkkenfasiliteter
Parkering (Faciliteter)
Parkering
Location
Sjøutsikt
Fasiliteter (hotell)
Wc og dusj på rommet

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.