Leiligheter

Solsiden Brygge

Om

Rorbu og sjøhus | På Ballstads mest solrike plass ligger Solsiden Brygger. Ballstad er velkjent for sine naturskjønne omgivelser og sitt gode fiske.
Solsiden Brygge innehar også spisestedet «Himmel Og Havn» som er en kunst kafe som serverer både varm og kald mat, samt øl,vin og brennevin. Himmel og Havn har frokost , lunch og middag.

Intimt beliggende og godt skjermet for trafikk tilbyr Solsiden Brygger 26 rorbuleiligheter med høy standard. Bryggen ligger sjarmerende mellom aktive fiskebruk. Solsiden Brygge leier også ut Rorbuer fra 1800-tallet. Buene har høy standard og ligger vakkert til i Bertelvika ( ca 5 min fra Solsiden Brygge)
Flytebrygge/ gjestebrygge.
Båtutleie med motor.
Havfisketur med «SIRA».
Stand up padling.SUP.
Havfiskestenger, redningsvester.
Konferanse 35 pers.
Bilutleie.

Ballstad ligger i Vestvågøy kommune som igjen ligger midt i Lofoten. Dette gjør at Ballstad er et fint utgangspunkt for dagsturer vestover til Å i Lofoten (70 km). Eller om man ønsker å kjøre østover så er dette bare ca. en times biltur til Svolvær, ( 81 km)

Ballstad har sannsynligvis vært fiskevær i så mye som 1000 år, og er det største fiskeværet i Lofoten. Midt i fiskeværet finner du oss. Her bor du midt i smørøyet med ramsalt Lofotliv rett utenfor og utsikt mot det største fiskebruket , som produserer 4500 tonn torsk i året.
Her tilbyr vi overnatting i tradisjonelle rorbuer som tidligere ble brukt som innkvartering for tilreisende fiskere fra hele landet under det årlige skreifisket. De eldste er fra 1890.
Også i dag assosieres Lofoten med Lofotfisket som pågår fra januar til april. De fleste av våre 22 rorbuer er i dag grundig restaurert og tilpasset det behov turister fra hele verden måtte ha.
Her tilbys det kurs og konferanse og organiserte opplevelsesturer. Vi kan arrangere sightseeing i Lofoten, fisketurer med båten Sira, dykking, surfing, fjell-, sykkel-, ski-, rafting- og kajakkturer med mer.

Det er trådløst internett på hele anlegget.

Leknes flyplass 11 km • Hurtigruten, Stamsund 22 km • Ferge i Svolvær 75 km • Ferge i Moskenes 75 km • Ferge Fiskebøl 100 km

Velkommen hilsen Solsiden Brygge. Skjul

Les mer

Fasiliteter

Andre attributter
Aksepterer kredittkort
Fritidstilbud
Fiskemuligheter
Turstier
Uthev Mapguide
Highlight Mapguide
Fasiliteter
Kjøkken
Kjøleskap
TV
Mat og Drikke
Kjøkkenfasiliteter
Parkering (Faciliteter)
Parkering
Location
Sjøutsikt
Fasiliteter (hotell)
Wc og dusj på rommet

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.