Rorbu og sjøhus

Anker Brygge Rorbusuiter

Om

Anker Brygge er et full-service rorbuanlegg med beliggenhet midt i havnebassenget i Lofotens hovedstad Svolvær. Våre romslige rorbuer og suiter befinner seg på en egen øy kalt Lamholmen – kun 150 meter fra Svolvær Torg, –noe som gjør at du som gjest kan parkere bilen på øya og ta en kort spasertur til et Eldorado av aktiviteter, severdigheter, butikker og kafeer.

Vår rustikke og nydelige Restaurant «Kjøkkenet» tilbyr deg deilig og tradisjonsrik nordnorsk mat. Her kan du nyte måltidet og atmosfæren i peisvarmen fra bestemors gamle kjøkken mens du kikker på utsikten til byen, båtlivet, havet og fjellene som omkranser oss. For en litt mer uformell matbit foreslår vi Bryggebaren under samme tak – og som tilbyr enklere retter, ute på kaikanten sommerstid mens de siste solstrålene speiler seg i sjøen, eller innomhus i rustikke og autentiske omgivelser fra en svunnen tid.

På Anker Brygge får du alt du søker av overnatting, gode matopplevelser, aktiviteter, avslappet atmosfære og samtidig nærhet til byen, havet og Lofotfjellene.

Anker Brygge er et av Lofotens flotteste steder for mat, overnatting og gode ferieopplevelser. Kun 200 meter fra Svolvær torg, og midt i havnebassenget, ligger våre eksklusive rorbuer og suiter.

Her er det praktfull utsikt og nærhet til byen, havet og fjellene som omkranser byen. Overnatting i tradisjonsrike og godt utstyrte rorbuer, leiligheter og rorbusuiter.

Brygga som i dag utgjør Anker Brygge ble bygd ca i år 1880 og er et tidligere fiskebruk som inneholdt salteri, fiskemottak og tønnefabrikk.

I dag heter den renoverte brygga «Restaurant Kjøkkenet» og er en av Lofotens mest renommerte restauranter. Her finner du også Svolværs mest populære møteplass «Bryggebaren» en bar med live-musikk hver helg hele året!

Legger du turen til Anker Brygge får du alt du søker av komfortabel overnatting, nydelig mat, hygge og opplevelser på ett og samme sted!

Les mer

Lamholmen midt i Svolvær havn.
200 meter fra Svolvær Torg/Turistinformasjonen samt Hurtigrute-/hurtigbåtkai.