Hotell

Lofoten Planet BaseCamp

Om

Vi ønsker å invitere deg til vår Lofoten Planet BaseCamp som ligger ved foten av Lofotodden Nasjonalpark hvor du kan treffe likesinnede fjellentusiaster som deg i hjerte av Lofotens fjelleldorado.

Vi er Agata og Erwin, et lokalt gründerpar og engasjerte verter. Vi vil bli kjent med deg og vi gleder oss til å dele vårt lidenskap for Lofoten og friluftsliv med deg.
Når du ankommer vårt sjarmerende, moderne og årgangsmøblerte sted, vil du umiddelbart kjenne den helt spesielle og intime atmosfæren. Den får deg til å føle at du bor i ditt eget Lofoten-hjem og at du har et perfekt utgangspunkt for å utforske den vakreste delen av øyriket. Vår BaseCamp ligger ved bredden av Sørvågvatnet i det idylliske fiskeværet Sørvågen i Moskenesøya og kan ta imot inntil 21 gjester.
Vi har stor fokus på bærekraftig reiseliv og vi er Miljøfyrtårn sertifisert. Sammen med partnere vi nøye velger ut bygger vi pakker med spesialutviklede opplevelsestilbud. Disse omfatter ulike aktiviteter innen fjellvandring, fotografi, yoga, mindfulness og coaching. Dette kombinert med nærkontakt med lokalsamfunnet, ansvarlig bruk av den unike naturen skaper rom for refleksjon, holdningsendring og personlig utvikling.

Fasiliteter

Andre attributter
Aksepterer kredittkort
Fasiliteter
Åpen peis
Bagasjeoppbevaring
Balkong/terrasse
Felles vaskeri
Hårføner
Internett på rommet
Kjøkken
Kjøleskap
Klimaanlegg
Oppvaskmaskin
Reception
Te/kaffe-maskin
Miljøsertifisering
Eco-Certifiering
Miljøfyrtårn
Parkering (Faciliteter)
Handikapparkering
Parkering
Parkeringsplass ute – gratis
Mat og Drikke
Kjøkkenfasiliteter
Location
Naturområde
Nær sjøen
Nærhet til naturen
Fasiliteter (hotell)
Oppholdsrom
Spesielle behov
Røyking ikke tillatt
Fritidstilbud
Turstier
Utegrill

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.