Se og gjøre i Henningsvær

#værhær

Senk skuldrene og bare nyt

Vi hjelper deg gjerne med å finne noen opplevelser som setter spor i hjertet. Bli gjerne ei natt til – for det er godt å bare #værhær i Henningsvær også å nyte alle de gode restaurantene, galleriene, kultur arrangement eller shoppe en unik gave med hjem.

RIB-tur, snorkling eller kajakk i Henningsvær

En tur med RIB fra Henningsvær anbefales om du vil se Lofoten fra havet. Et must mener mange. Da kommer du virkelig nært naturen og dyrelivet – kanskje ser du havørna? Om du har sett nok over overflaten, ta en tur under med en fantastisk snorkling opplevelse i det azur-blå havet.

Sjekk ut Lofoten Opplevelser og alt de tilbyr – en lokal bedrift i Henningsvær.

XXLofoten som holder til i Svolvær tilbyr også kajakkturer i Henningsvær.

Kunst og kultur

Henningsvær og Lofoten er kjent for å ha et myldrende kulturliv her finner du en smakebit på hva du kan oppleve i Henningsvær.

Fotturer og turforslag

Henningsvær er kanskje mest kjent for et eldorado for klatring, men også for Festvågtinden. Og, om driver mye med klatring, sørg å stopp inn om Klatre Kafeen i Henningsvær.

I Fri Natur og Nordnorsk Klatreskole

Og apropos klatring, eller skikjøring, bli bedre kjent med I Fri Natur og Nordnorsk Klatreskole. To lokale opplevelses bedrifter i Henningsvær med sertifiserte guider og lang erfaring.

Du kan også bli med på forskjellige aktiviter de tilbyr de på vår booking side.

Arrangement og natteliv

Henningsvær er et kult sted å bo, og et kult sted å besøke. Det er mye som skjer i løpet av året – og de forskjellige arrangementene som skjer i Henningsvær er absolutt noe du bør delta på!

Sjekk ut blant annet Trevarefest, Cod Stock og Førjulseventyret. Gå gjerne til “hva skjer” siden vår og orienter deg over hva som skjer Henningsvær.