Topptur

Trevaretur – Den ultimate toppturopplevelsen i Lofoten

  • Difficulty

    demanding

  • Age

    18

  • Price

    14500 nok

Om

3 dager med topptur i Lofoten med overnatting, mat, sauna og kulturelle arrangementer på Trevarefabrikken i Henningsvær, Lofoten!

Trevaretur er en helhetlig opplevelse av dager fylt med ski, mat, kultur, sauna, overnatting og afterski på det regionale knutepunktet Trevarefabrikken – lokalisert i det lille fiskeværet; Henningsvær.

Ønsker du å utforske uberørt snø og spektakulær «strand til topp»-topptur i Norge, samtidig som du møter likesinnede, lader opp med ettermiddagssauna og svømming i det arktiske vannet? Nyt daglige 3-retters middager med lokale råvarer, komfortable senger og den fineste afterski-utsikten mot fjellene og havet?

Da er definitivt Trevaretur noe for deg!

Hva er inkludert?

→ 3 dager med guidet topptur i Lofoten med sertifiserte guider
→ 3 netter på Trevarefabrikken
→ Lokalt tilberedte 3-retters middager hver kveld
→ Frokost og lunsj hver dag
→ Introduksjonskurs med guidene
→ Daglige ettermiddags-sauna-sesjoner og svømmeturer i havet
→ Gratis tilgang til Trevarefabrikkens ukentlige kulturprogram (TBA)
→ Afterski med utsikt over Vestfjorden, rett ved vannkanten
→ Filterkaffe & te hele dagen under oppholdet

Pris: 14.500 NOK per person

Trevarefabrikken er ditt hjem borte fra hjemmet når du er på Trevaretur og i Lofoten. Bygningen fra 1948 var tidligere en multifunksjonell fabrikk, som produserte alt fra tran til møbler, hermetikk og rensede reker over 1500 kvadratmeter.

I 2014 forelsket to par brødre fra regnbyen Bergen på Vestlandet seg i den gamle fabrikkbygningen, det varme og innbydende samfunnet i Henningsvær og naturen rundt – og før de visste ordet av det, var de de nye fabrikkeierne. Siden den gang har mye tid, energi og timer blitt lagt ned sammen med venner og familie for å restaurere og gjenbruke den gamle fabrikken til det den er i dag: «Det regionale Lofoten-knutepunktet for alt relatert til friluftsliv, kulturelle arrangementer, mat, yoga og sauna». I tillegg til dette har fabrikken også 10 unike soverom, designet av den London-baserte arkitekten Jonathan Tuckey.

Skikjørerens Paradis
I Lofoten finner du terreng både for nybegynnere og de mer erfarne, rett ved vannkanten. «Fra stranda til toppen»-skiopplevelser blir ikke bedre enn i Lofoten-skjærgården. Denne dualiteten gjør regionen til et av verdens mest spennende steder for skikjøring utenfor løypene.

Vi sørger for at hver tur er planlagt i henhold til deltakernes behov og ferdigheter, slik at alle, uansett om du er en ny eller erfaren skikjører, kan få den beste opplevelsen mulig. Hvis erfaringen er veldig delt innen gruppen, deler vi vanligvis opp gruppen mellom flere guider for å imøtekomme alle og sørge for at de har den beste turen mulig.

Les mer

Fasiliteter

Aldersgrense
Aldersgrense
Spesielle behov
Kjæledyr tillatt ved forespørsel