Hvalsafari i Lofoten – er det mulig?

Lofoten er hjem til et rikt dyreliv, og er kjent for sitt unike mylder av liv både over og under vann. Det er bare tilfeldighetene som avgjør om du vil oppleve hval på en havsafari i Lofoten. Det finnes ingen som tilbyr hvalsafari og kan garantere at man får sett dyret. Men er du heldig nok å oppleve hval er du derimot garantert et minne for livet. Det er kun tilfeldighetene som avgjør om dette skjer mens du er på havsafari i Lofoten. Ønsker du garanti for å oppleve det mektige dyret kan du reise til vakre Andenes i Vesterålen eller til Troms og Skjervøy området.

Her har får du 100% hvalgaranti

Andenes i Vesterålen er det stedet i Nord-Europa med størst sannsynlighet for å oppleve hval. Derfor kan de tilby en havsafari med 100% garanti for å oppleve hval. Dersom de ikke finner hval, kan du enten få pengene tilbake, eller booke en ny tur. Disse turene varer normalt mellom to og fire timer men tiden kan variere avhengig av hvor hvalene befinner seg. Her vil du få guide og omvisning av et erfarent mannskap. 

NYHET 2023! Hvalsafari fra Svolvær til Andenes med Arctic Route

Hval i Lofoten – de magiske tilfeldighetene

En av Lofotens mange sjarmerende egenskaper er øygruppens allsidighet. Det finnes uendelig av aktiviteter for enhver anledning, erfaring og behov. Et stort knippe av disse aktivitetene hører hjemme til havet. Enten det er fiske fra land eller i en sjark. Havsafari i Henningsvær eller cruise i Trollfjorden. Selve aktiviteten er magisk i seg selv, men er du ekstra heldig kan du støte på hval når de streifer vannoverflaten. 

Ofte stilte spørsmål om hval i Lofoten:

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.