Her bør du ri i Lofoten

Fra hesteryggen kan du oppleve de unike naturopplevelsene Lofoten på fra et helt eget perspektiv enten du er nybegynner eller er en erfaren rytter. De organiserte rideturene er en utmerket aktivitet som passer hele familien, vennegjengen eller kjæresteparet. Hov Gård, med sine 50 islandshester byr på en av de mest givende aktivitetene du kan gjøre i Lofoten. Her arrangeres turer tilpasset alle nivåer året rundt, hvor hver sesong og tidspunkt på døgnet gir en helt egen opplevelse. Her kan du ri langs hvite strender, opp i høyden eller inn i naturreservatet på Gimsøy. Det er tilbud om ulike turer tilpasset ferdighetsnivået til rytteren, med mye tempo for de erfarne og mer rolige turer for nybegynnere og grupper med blandet erfaring. 

Opplev Lofotens værfenomener fra hesteryggen

Hov ligger på yttersiden av Lofoten med utsikt over havgapet til Norskehavet så langt øyet kan se. Med nesten ingen lysforurensning, ei heller fjell som hindrer utsikten, er Hov et av Lofotens aller beste steder for å oppleve nordlyset på senhøsten og vinteren. Hov Gård tilbyr turer hvor du og dine nærmeste kan ta en kveldstur på hesteryggen og la dere fascinere av det dansende arktiske værfenomenet. På sene sommerkvelder vil den unike midnattsolen gjøre turen spesiell. 

Les mer om flere av de beste måtene å nyte nordlyset og midnattsolen.

Lofotens sjarm kommer i mange fasonger

Hov gård arrangerer unike rideturer i Lofoten hvor den fantastiske naturen spiller hovedrollen. Gården tilpasser varierte turer for alle ferdighetsnivåer og ønsker for forskjellige type turer. En stor del av Lofotens sjarm kommer av menneskene du møter på veien og den sosiale opplevelsen spiller en stor rolle. Lofotværinger er kjent for å ta vare på sine gjester med et godt humør. Og et i dette gode vertskapet innebærer det en positiv holdning og sosial kompetanse, slik at du som gjest føler deg velkommen og tatt vare på. En tur over flere dager på hesteryggen er et minne du kan garantere at hele vennegjengen vil sette pris på. De guidede turene er ledet av eksperter som kjenner Lofotens kriker og kroker, og kan garantere god stemning på veien. 

Hov gård tilbyr rideturer til alle anledninger

Hov gård tilbyr allsidige turer som passer alle. Gården arrangerer varierte turer gjennom hele året, hvor du kan oppleve alt fra rideturer sent på kvelden, på hvite strender eller høydedrag. Du kan gjenoppleve vikingtiden i gammelt kulturlandskap hvor du rir innom nausttuftene fra vikingtiden, før turen går mot Raet og naturreservatet på Gimsøy. Rideturen avsluttes ved det gamle tunanlegget fra eldre jernalder. Hov Gård  tilbyr populære turer som går over flere dager. Her får du virkelig kjent på Lofotens natur fra hesteryggen. Alle turer tilpasses selvsagt et tempo og nivå dere behersker, hvor gruppen også kan deles opp ved behov. 

Her kan du booke og se oversikt over de forskjellige turene.

Ofte stilte spørsmål om ridning i Lofoten:

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.