Aktiviteter på og rundt Skrova

Skrova har turløyper og omgivelser for aktiviteter både til havs, fjells og til lands. Og de fantastiske strendene står klare for et morgenbad året rundt.

Her får du sett og opplevd mye på kort tid. Se på utendørs fotoutstilling, fjelltur til Skrovafjellet, en grei tur som de fleste klarer. Her ser du hele Lofotveggen, Steigen og Hamarøy på motsatt side. Gå gjerne til strendene på tur ned fra fjellet. Ta en tur til det gamle kystfortet som tyskerne bygde under krigen. Her ligger kanonene ennå i terrenget og mange tufter etter diverse hus og stillinger. Dere får kortreist mat på en av de lokale restaurantene, som for eksempel Fotobrygga.

Noe for alle årstider

Sommeren i Skrova er slik man drømmer om. Fisking fra kaia, eller i båt, kajakkpadling rundt Skrova med stopp på de kritthvite strendene og Skrova fyr, uterestauranter med sjarme og den utrolige luksusen at bilen er parkert og du kan vandre eller sykle rundt på en øysykkel.

Når så sommersesongens feriegjester har pakket og reist fra fiskeværet starter den fantastiske høsten med klar høy himmel, flotte farger og ikke minst nordlys. Stemningen roer seg og alt ligger til rette for aktiviteter og venneturer. Delta på yogaretreat, fotokurs, rockeringretreat, musikk- og kultureventer og mulighet til å flate ut og nyte stillhet, nordlys og stjernehimmel etter en dag til fjells eller i kajakk med Skrova Kayak Adventure.  

I november og desember nytes det spesielt magiske lyset fra sola og mye nordlys. Skrova pynter seg til jul og her finner du ikke shoppingpress, men der er verdens minste Julegate og Julemarked.

I februar starter skreifisket, og i løpet av vinteren og våren er det muligheter for å få oppleve dette fantastiske eventyret. Siste helgen i mars arrangeres det VM i Skreifiske i Svolvær. Festen holdes også i Skrova og mange tar turen både for festen og fisket.

Se alle aktiviteter:

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.