Kajakktur

Lofotens Hawaii

 • Duration

  3t

 • Difficulty

  medium

 • Age

  10

 • Price

  1250 nok

Om

Utforsk en av Lofotens vakreste øyer med kajakk. Denne padleturen i små grupper tar deg med på et eventyr i de storslåtte omgivelsene på Skrova, hvor du vil se Skrova fyr, hvite sandstrender og Lofotfjellenes møte med havet. Mens du padler, kan du også få øye på dyreliv som havørner, sjøoter og niser.

For å starte eventyret, hopp først ombord på Svolvær-Skrova-Skutvik-fergen, som er gratis for alle passasjerer. Når du ankommer havnen på Skrova, møter du guiden din ved Heimbrygga restaurant.

Du vil få en omfattende introduksjon til utstyret du skal bruke, samt viktig sikkerhetsinformasjon. Dette vil sikre at du føler deg trygg og forberedt før du drar ut for å utforske.

Når du nå sitter komfortabelt i kajakken din, er det på tide å dra ut og utforske de vakre omgivelsene på Skrova. Gjør deg klar for nye eventyr og unike opplevelser.

Lær om Skrovas historie mens du spionerer på dyrelivet rundt deg. Husk å holde øynene åpne mens du padler gjennom det krystallklare, grunne vannet for å sikre at du ikke går glipp av noen fisk som svømmer under kajakken din.

Ta på solbrillene, ta en rolig spasertur eller slapp av på en av de hvite sandstrendene før du drar tilbake til Skrova havn…

Svolvær-Skrova-Skutvik-fergen er gratis for alle passasjerer.

Vær oppmerksom på at fergen til Skrova ikke går fra sentrum av Svolvær (Hurtigbåtkai).
Søk: Svolværveien 91, Svolvær 8300 for å finne riktig fergeterminal Svolvær-Skrova-Skutvik.

Les mer

Fasiliteter

Aldersgrense
Aldersgrense
Mat og Drikke
Medel (blå)
Spesielt tema
Sommer
Vinter

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.