Fototurer i Lofoten

Opplev lyset

Lofoten har alt en fotograf drømmer om. Nordlys, midnattssol, fjell, fjorder, strender, pittoreske fiskevær, rorbuer, fargerike trehusbebyggelser, blankskurte granittvegger, perfekte surfebølger og mye mer. For ikke å snakke om lyset. Det arktiske lyset. Pastellfarget himmel som speiler seg i fjorden. Uværets gråtoner og stormenes hærjinger gir mange stemninger og sterke bilder som forteller historier om det tøffe livet i nord.

Fang nordlyset

Nordlyset tiltrekker flere og flere fotointeresserte til Lofoten. Det magiske nordlyset som blafrer over himmelen og skaper magiske bilder. Lofoten ligger midt under nordlysovalen og er en av de beste lokasjonene for å se nordlyset. Nordlyset i kombinasjon med fjellene, fjordene og aktivitetsmulighetene gir uante muligheter for fantastiske motiver, enten det er nordlys og natur eller mennesker i aktivitet under nordlys.

Lofotens geografi gjør det også gunstig å finne åpninger i skydekket hvis man beveger seg til nordsiden av øyene eller til en annen øy i øyriket vårt. Dette gjør sitt til at vi i Lofoten har en veldig høy treffprosent i å finne nordlys når man drar ut på jakt.

Guidet fototur

Fotografene Mats Grimsæth og Emil Kjos Sollie fanget det perfekte øyeblikket da Mick Fanning, tre ganger verdensmester i surfing, surfet bølgene på Unstad under dansende nordlys. Mange aktivitetsleverandører tilbyr nordlysturer hvor guiden tar deg med til

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.