Parkering for Kvalvika og Ryten

Parkeringen ligger ved stien som går fra Innersand.

Du finner parkeringen ved stien til Ryten som går fra Innersand. Dette er også den mest og best tilrettelagte parkering for gjester som skal til Ryten og et godt alternativ til Kvalvika.

Forklaringer og videre informasjon

Ved å stå på denne parkeringen er trafikksikkerhet satt i fokus. Parkeringen ligger  på enden av veien til Innersand og alle som skal på stien kommer ikke til å gå i områder der det er trafikk.

  • Etter at du har gått de 350 meter på tilrettelagt sti kommer du til en gammel sti, følg den til du kommer på første kolle som er Einangen.
  • Gå mot høyre opp over en del kupert terreng . Det er også mulig å ta en liten omvei der Fredvanghytta ligger for å ta bilder av deler av Fredvang.
  • Følg stien til du kommer til stigningen til Ryten, da kan du også velge om du går opp på Ryten eller tar turen ned til Kvalvika.
  • Stien til Kvalvika går på høyre siden av vannet der ( Forsvannet) og så ned til Kvalvika.
  • For å komme tilbake til parkering på Innersand så tar det samme vei tilbake.

Praktisk info om selve parkeringsplassen

Parkeringen har en resepsjon som er bemannet fra ca. 20 juni til 20 august.

Det er offentlig toalett på plassen samt friskt drikkevann tilgjengelig og vaskemuligheter tilknyttet dette. Søppelhåndtering der avfall kan sorteres.

Det er flere sittegrupper for å ta en rast før eller etter tur. De aller fleste steder på parkeringen er merket med P og vi håper at gjester plasserer sin bil slik at for neste gjest ikke skaper utfordringer.

I forbindelse med resepsjon er det lademuligheter både inne og ute for telefoner kamera osv.

Betalingsmuligheter: Kontant , vips og kort. Er resepsjon ikke bemannet, vennligst følg instruksjon på resepsjon. I sesong selges det kaffe, snacks og suvenirer . Området har også et sted der barn kan leke med leke anretninger .

Pris parkering fra: Kr. 100,- for bil og Bobil, og Kr. 100,- for overnatting.