Unike ting å gjøre i Lofoten denne Sommeren

Leter du etter ting å gjøre i Lofoten i sommer?

Sommeren i Lofoten er azurblå strender, utilgjengelige fjellsider og en sol som aldri går ned. Det er også en stor region med mange kule og unike opplevelser!

Møt de lokale!

Lofotakvariet: Bli kjent med fiskene og sjødyrene som svømmer i vannet rundt Lofoten. Seler og otere blir matet to ganger daglig!

SKREI ligger utenfor Kabelvåg, en 15-minutters kjøretur fra Svolvær. De tilbyr guidede turer og aktiviteter for både voksne og barn. Spør om kombinasjonsbilletter for å oppleve Akvariet, Espolin Galleri og Lofoten Musem!

Opplev guidede «Mindful Hikes» i Lofotens fjelleldorado.

Lofoten Planet BaseCamp: Bli med gjengen på Planet BaseCamp med din kjære på en transformasjonsvandring i den fantastiske naturen i Lofoten, der mindfulness-praksisen står i fokus.

Fordyp deg i den fantastiske skjønnheten i naturen når du blir med på Mindful Hikes gjennom krevende stier med utsikt over rolige arktiske farvann, eller praktiser mindfulness mens du padler kajakk, dykker og seiler for å nære ditt velvære til sjøs.

Hopp om bord i en RIB med Lofoten Explorer for en unik havopplevelse.

Lofoten Explorer Hav Safari: Begi deg ut på et eventyr som inkluderer hvite sandstrender, den idylliske Haversand og Skjoldvær, Trollfjorden og vill natur.

Trollfjorden er en av de mest besøkte naturattraksjonene i Lofoten. Fjorden er en sidedal til Raftsundet øst i Lofoten. Fjorden er 2 km lang og bare 100 meter bred på det smaleste. De bratte fjellene som omgir fjorden er mellom 600 og 1100 meter høye.

Unik utstilling i Svolvær – Nordnorsk Kunstnersenter

Inger Johanne Grytting og Mimi Gross ‘Om kunst og vennskap’: De kunstneriske praksisene til Inger Johanne Grytting og Mimi Gross kan betraktes som diametralt forskjellige. Grytting er kjent for sine minimalistiske tegninger og malerier, dempet i farger, mens Gross utfolder seg med uttrykksfulle farger i sine skildringer av mennesker og landskap.

Bakgrunnen for utstillingen er primært et vennskap mellom de to som har vart i flere tiår og skapt kunstneriske forbindelser i miljøet i New York, som begge er en del av.

Brim Explorer

Et stille Trollfjord-cruise fra Svolvær

På havet med Brim: Et klassisk Lofoten-eventyr med en moderne vri. Opplev Lofotens majestetiske Trollfjord og de hvithalede havørnene i stillhet og komfort om bord på vårt spesialbygde hybrid-elektriske båt.

  • Den berømte Trollfjorden i Lofoten
  • Få øye på havørner som svever over hodet.
  • Se under overflaten i fjorden med vår undervannsdrone.

Hvor finner du aktivitene?