Hurtigruten

For mange reisende er det å komme med Hurtigruten til Lofoten en reise med historisk sus. Hurtigruten har helt siden 1893 betjent norskekysten med gods og folk på mer enn 100 skip, og fremdeles i dag kommer lokalbefolkning til kaiområdet for å ta imot når skipene seiler inn.

Hurtigruten seiler i åpne og trange farvann, og det er ikke uten grunn reisende har gitt Hurtigruten betegnelsen «Verdens vakreste sjøreise». Du kan gå om bord i hvilken havn som passer deg best, og seile til Lofoten fra både små og større steder. Hurtigruten er mer enn en transportåre, den er kystkultur og samfunnsbærer.

Dagstur med Hurtigruten når du er i Lofoten

En flott reiseopplevelse er å bli med Hurtigruten gjennom Raftsundet inn til Trollfjorden. Ta bussen fra Svolvær (kl 12.30) til Stokmarknes. Her besøker du Hurtigrutemuseet før du går om bord på sørgående hurtigrute (kl 15.15), som seiler deg ned mot Lofoten igjen. Husk å bestille billetter om bord til det aktuelle skipet før du drar, da det til tider kan være fullt på denne populære strekningen. Gyldig identifikasjon er også påkrevd ved registrering ombord.

For å bestille billetter, trykk her.

Museum

Hurtigrutemuseet

Nordgående

Stamsund kl 19.00-19.30

Svolvær kl 21.00-22.00

Sørgående

Svolvær kl 18.30-20.30

Stamsund kl 22.00-22.30

Kontakt: 

Telefon: +47 77 59 70 54

Mail: booking@hurtigruten.com

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.