The-Arctic-Triple-Eric-Fokke

The Arctic Triple – opplevelsesløp i Lofoten

Drømmer du om å oppleve Lofoten og kombinere det med god stemning, høy puls og fantastiske naturopplevelser kan The Arctic Triple være noe for deg. 

3 løp – 3 opplevelser – 3 sesonger

The Arctic Triple består av de tre løpene Lofoten Skimo, Lofoten Ultra-Trail og Lofoten Triathlon. Enten du konkurrerer om en topplassering eller tar det som en tur er løpene en storslagen opplevelse. I alle løp gir arrangøren full support av et fantastisk crew underveis i løypa og løypene er godt merket med flagg.

Uke 11

Gjennom Lofoten Skimo kan du oppleve Lofoten fra nord til sør på randoneski over majestetiske fjell og rygger, fra Morfjord i nord til Svolvær i sør. Velg mellom distanser på 1000 høydemeter og 2 fjell eller 4000 høydemeter og 8 fjell. 

Les mer om Lofoten Skimo her.

Uke 22 

Lofoten Ultra-Trail er et fantastisk terrengløp som går fra Reinefjorden i Vest-Lofoten til Svolvær i Øst. Også her kan du velge mellom forskjellige distanser fra 100 Miles for de aller tøffeste til en flott 12-kilometers runde fra Svolvær. Det tilbys også stafetter på de to lengste distansene (50 og 100 miles). Lofotstafetten har 10 etapper og er perfekt for bedrifter eller vennegjenger som vil ha en felles utfordring gjennom storslått Lofotnatur.

Les mer om Lofoten Ultra-Trail her.

Uke 33

I Lofoten Triathlon får du utfordret enda flere elementer i Lofoten, hvor man svømmer, sykler og løper seg gjennom Lofoten. Start, skiftesone og målgang er på Svolvær Torg, så det er god stemning langs løypa og naturopplevelsene er store. Velg mellom distansene Extreme, Half Extreme og Olympic+. Det blir også barnetriatlon for de minste. 

Les mer om Lofoten Triathlon her.

Team Events

The Arctic Triple har 2 konkurranser spesifikt for deg som ønsker å konkurrere og dele opplevelsene sammen med en eller flere lagkamerater. I Lofoten Swimrun konkurrerer man i et team på 2 hvor man svømmer og løper mellom holmer og skjær fra vakre Rørvikstranda, via ikoniske Festvågtind, til mål i det kjente fiskeværet Henningsvær.

Ønsker man å konkurrere flere på lag er den overnevnte Lofotstafetten et perfekt valg.

Velkommen til The Arctic Triple opplevelsesløp i verdens vakreste arena. 

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.