Rorbu og sjøhus

Nyvågar – Classic Norway Hotels

Om

Nyvågar ligger idyllisk til midt i hjertet av Lofoten – omringet av naturskjønne omgivelser. Her har vi 30 tradisjonelle rorbuer med utsikt mot hav og fjell, Lofotspa med sauna, utendørs badestamp og avslappingsrom, en lun restaurant med fokus på lokale råvarer og Lofoten Loft Bar med en av Norges største samlinger av akevitter.

Nyvågar ligger idyllisk til i Kabelvåg i Lofoten omringet av hav og spektakulære fjell. Her har du flotte turområder rett i nærheten både vinter og sommer. I Lofoten kan du surfe, stå på ski, klatre, gå i fjellet og samtidig nyte et stort kulturtilbud med mat, drikke og events.

Hotellet består av 30 tradisjonelle rorbuer på bryggekanten med utsikt mot hav og fjell, Lofotspa med utendørs badestamper, sauna og en relax-avdeling. Vi tilbyr lokaler for store og mindre begivenheter og tar imot store og små grupper for kurs- og konferanse. Fra hotellets gode restaurant kan du nyte utsikten over et av Lofotens mest majestetiske fjell Vågakallen og spise deilige retter inspirert av lokale og norske mattradisjoner. Hotellet har restaurant kapasitet til 70 gjester, et festlokale som rommer 120 gjester og Akevittloftet som har en av Norges største akevittsamlinger.

Vi har 30 rorbuer med to dobbeltrom i hver. Det gir en kapasitet på 60 personer i enkeltrom eller 120 i dobbeltrom. Rorbuene er på 50kvm over to plan og har eget bad med toalett og dusj, stue med spiseplass til 4 personer. Utstyrt kjøkken med komfyr, kaffemaskin og kjøleskap. Gratis trådløst internett. Alle rom har gode senger, deilige dundyner og hotellpute. Sengetøy, håndklær og sluttvask inngår i overnattingen.

Det er noe med lukta av saltvann om morgenen, klar blå luft og muligheten til å lage seg en egen kopp kaffe på et eget kjøkken før frokost, dytte opp terrassedøra, og sette bare føtter på en morgenvarm trebrygge. En morgenstund i rorbua før jobbkonferansen, ferien eller en stor begivenhet. Ute har vi egne griller som gjestene kan benytte seg av.

Våre gjester har gratis parkering og det finnes ladestasjon for Tesla og elbiler.

Vi er miljøfyrtårn sertifisert (ECO Lighthouse) som innebærer at vi implementerer bærekraftighet i alle ledd, deriblant avfallshåndtering, innkjøp av lokale råvarer etter sesong, forbruk, arbeidsmiljø, ect.

Aktivitetstilbud og åpningstider for resepsjon og restaurant kan variere litt mellom sesongene. Kontakt oss for mer informasjon.

Harstad/Evenes Lufthavn – Nyvågar Rorbuhotell via E10
Følg Rv833 til E10. Videre E10 til Kabelvåg og Storvåganveien
Flybuss Evenes-Kabelvåg: Buss 300
Km: ca 170

Leknes Lufthavn – Oslo via E10
Kjør inn på E10 og følge vegen helt til Kabelvåg og Storvåganveien
Km: ca 65

Bodø Lufthavn – Nyvågar Rorbuhotell
Følg Rv80 til Terminalveien.
Ta ferga Bodø – Moskenes (overgangen tar 3 tim 15 minutt) http://www.toghatten-nord.no
Kjør inn på E10 og følge vegen helt til Kabelvåg og Storvåganveien
Km: ca 220

Les mer

Fasiliteter

Mat og Drikke
Bar
Kjøkken tilgjengelig
Restaurant
Room service
Spesielle behov
Barneseng tilgjengelig
Kjæledyr tillatt ved forespørsel
Miljöcertifierat
Vegan
Fasiliteter
Familyroom
Gratis Wi-Fi
Te/kaffe-maskin
Location
Fjellutsikt
Nærhet til naturen
Sjøutsikt
Ved kysten
Parkering (Faciliteter)
Ladestasjon for el-bil
Parkering
Fritidstilbud
Lekeområde
Sauna
Spa
Sykkeutleie
Miljøsertifisering
Miljøfyrtårn
Fasiliteter (hotell)
Wc og dusj på rommet

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.