Leiligheter

Tobiasbrygga

Om

Fiskebrygge fra 1935, klar til å tilby de gode opplevelsene. På solsiden, midt i havna i Henningsvær – Lofotens mest ærverdige fiskevær.

Bo tett på naturskjønne omgivelser i moderne leiligheter på brygga. På Tobiasbrygga har vi leiligheter med sjarm, utstyrt med alt du behøver. Vår rustikk Bar&Cafè nede på kaien gir deg smaken på nord. Et flott utgangspunkt for dine opplevelser i Lofoten!

OVERNATTING
Moderne leiligheter med en god dose hygge . Leilighetene er utstyrt med alt du trenger for en langt opphold. Nærheten til havna i Henningsvær og atmosfæren på brygga bidrar til de autentiske opplevelsene. Velg mellom våre 15 unike eiligheter.

”Det er noe unikt, raust å ekte ved Henningsvær. Med gåavstand til alt er og forblir Tobiasbrygga en pulserende brygge som binder havet, fjellet og kulturen sammen!”

RESTAURANT
Nyt lukten av hjemmelaget mat, gjort på lokale råvare. Få de autentiske smakene og opplevelsene i vår egen restaurant nede på kaia. Lokalet innbyr til rustikk og raus stemning. Et flott møtepunkt for både lokale og tilreisende.

”Med en meny som speiler årstiden er det enkelt å la sansene vandre, mot det som er lokalt, historiskt og ekte.”

BADSTUE OG BADESTAMP
En tur i vår badstue og badestamp er godt for både kropp og sjel. Flott måte og senke tempoet etter en ellers så innholdsrik oppdagelsesferd i Lofoten!

”Det er lite som slår varmen under åpen himmel etter en lang dag ute. Bedre after -ski -hike – sail finnes ikke!”

EVENT OG OPPLEVELSER
Vi har størrelsen, sjarmen og plasseringen til å arrangere ditt arrangment. Ingen begrensing på om det er av faglig eller av festlig karakter.

AKTIVITETER
På brygga har vi båtutleie i tillegg til at vi arrangerer RIB turer i vår Goldfish x12. Vi kjører blant annet transportetapper mellom Bodø og Lofoten. En fantastisk måte starte opplevelsene på!

Les mer

Fasiliteter

Fasiliteter
Arbeidsplass
Trådløst internett
Spesielle behov
Barneseng tilgjengelig
Barnevennlig
Kjæledyr tillatt ved forespørsel
Rom for personer med nedsatt bevegelighet
Vegan
Location
Fjellutsikt
Nærhet til naturen
Sjøutsikt
Ved kysten
Mat og Drikke
Kjøkken tilgjengelig
Restaurant
Parkering (Faciliteter)
Ladestasjon for el-bil
Parkering
Fritidstilbud
Sauna
The Tobiasbrygga vibes!