Hotell

Villa Bryggekanten – Classic Norway Hotels

Om

I hjertet av det fredede kulturmiljøet i sjarmerende Henningsvær, omgitt av tradisjonelle rorbuer og fiskemottak, finner du Villa Bryggekanten som ble bygget på 80-tallet. Her, i Lofotens viktigste og mest levende fiskevær, har vi påtatt oss ansvaret for å føre historien videre. Vi bærer Henningsvær-navnet med stolthet og respekt, og vår frittliggende villa på bryggekanten, midt i Henningsvær er et levende boutiquehotell hvor både fastboende, fiskere, handelsfolk og tilreisende føler seg hjemme.

En personlig hotellopplevelse

Med kun 30 hotellrom sier det seg selv at opplevelsen blir personlig. Rommene har bevart den enkle, sjarmerende stilen som passer så godt inn i vårt fiskevær, samtidig som vi tilbyr kvalitetssenger fra Wonderland, gode dundyner, nespressomaskin og deilige såpeserier som bidrar til en følelse av totalt velvære. I tillegg har du utsikt mot brygga, havna eller den majestetiske Vågakallen.

Hos oss på Villa Bryggekanten vil vi skape den perfekte balansen mellom privatliv og muligheten til å dele opplevelser med andre gjester. Vennegrupper og familier vil særlig sette pris på våre fire rom med hems, som er ideelle for opptil fire personer. Uansett om du reiser alene, som et par eller sammen med familien, vil vi gjøre alt vi kan for at oppholdet blir så behagelig som mulig.

Les mer

Henningsvær ligger i Vågan kommune, 20 km vest for Svolvær som er kommunesenteret, og «Lofotens hovedstad».

Svolvær har daglig anløp av hurtigrute og hurtigbåt fra Bodø. Fra Bodø kan man også ta fly til Svolvær lufthavn Helle, som betjenes av Widerøe.

Det er også kun 2,5 timers busstur fra Harstad/Narvik lufthavn Evenes, som har flere daglige direkteruter til/fra Gardermoen.

Fasiliteter

Andre attributter
Aksepterer kredittkort
Fasiliteter
Åpen peis
Balkong/terrasse
Hårføner
Internett på rommet
Reception
Te/kaffe-maskin
Trådløst internett
TV
Mat og Drikke
Bar
Frokost tilgjengelig
Kiosk
Location
Havutsikt
Spesielle behov
Kjæledyr ikke tillatt
Røyking ikke tillatt
Miljøsertifisering
Miljøfyrtårn
Fasiliteter (hotell)
Oppholdsrom
Strømtilkobling
Wc og dusj på rommet
Parkering (Faciliteter)
Parkering

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.