Restaurant

Gammelbua Restaurant

Åpningstider

18-21 Februar-Mai
18-22 Juni-August
18-21 September-Oktober

Om

Gammelbua Restaurant byr på deilige måltider servert i en unik historisk bygning midt i vakre Reine. Bygningen fra 1700-tallet tar deg med på en sjarmerende reise tilbake i tid, med en peis som skaper en helt spesiell atmosfære.

Gammelbua Restaurant er restaurert med omhu og er i dag et sted hvor gjester kan nyte utmerket mat basert fra de beste lokale råvarene, inkludert nydelig tørrfisk. Restauranten tilbyr også veganske og vegetariske retter.

Vi tilbereder maten på både tradisjonelt og internasjonalt vis, og tilbyr mange spennende retter basert på lokale råvarer. Fersk fisk og kjøttretter tilpasses sesongen, slik at du får en ekte kulinarisk opplevelse fra Lofoten.

Gammelbua har plass til opptil 72 personer fordelt på tre forskjellige rom. Gjestene kan også nyte et utendørs sitteområde med fantastisk utsikt over de vakre omgivelsene.

På vinterkveldene kan gjestene våre varme seg ved peisen, og under midnattssolen kan de nyte den nattsolen på terrassen vår. Uansett årstid serverer Gammelbua deilige frokostbuffeter (krever forhåndsreservasjon), lunsjer (sommersesongen) og middager.

Gammelbua Restaurant er åpent fra februar til oktober.

Les mer

Fasiliteter

Miljøsertifisering
Miljøfyrtårn
Spesielt tema
Sommer
Vinter
Spesielle behov
Vegan

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.