Vandring

Privat eksklusiv båtsightseeing og fjelltur

 • Duration

  10t

 • Difficulty

  demanding

 • Age

  12

 • Price

  28800 nok

Om

Turen starter og slutter i Lilleeidet Marina. Ruten kan tilpasses den enkelte gruppens ønsker innenfor turens varighet. Hvor mye tid du vil bruke på båt, sightseeing i Nusfjord og fottur er fleksibelt. Du bestemmer!

Sightseeing med båt går sørvest gjennom Nappstraumen via Strømøya og Ballstad til Nusfjord. Her legger vi til kai. Etter en kort sightseeingtur i Nusfjord, starter vi fjellturen til Tønsåsheia. Turen byr på en fantastisk utsikt.

Vi tilbereder kaffe og kanelboller på turen hvis været tillater det. I luftlinje er turen 3,2 km og 769 høydemeter. Under normale forhold vil vi bruke omtrent 5 timer på fjellturen, tur/retur.

Velkommen til en tur som er både komfortabel, litt slitsom og begivenhetsrik!

Tilleggsinformasjon
Prisen inkluderer eventuell henting innen 10 km fra Lilleeidet marina.

Det er en fast pris for aktiviteten uavhengig av antall deltakere. Maksimalt antall deltakere i aktiviteten er 6. Vi kan ta med flere, men da blir det et tilpasset opplegg til en annen pris.

Navn og alder på deltakere må rapporteres i forbindelse med bestilling.

Flytedrakter kan lånes, og er inkludert i prisen. Redningsvester er obligatoriske om bord, og er inkludert i prisen. Det er varme i båtens overbygg.

Et utvalg av snacks og forfriskninger er inkludert.

Returen fra Nusfjord kan gjennomføres med bil hvis ønskelig. I så fall må dette spesifiseres i bestillingen. Det er også mulig å fullføre turen med bil i stedet for båt. Dette må også spesifiseres i bestillingen.

Vær oppmerksom på at været kan endre seg raskt i Lofoten. Dette betyr at turen kan måtte tilpasses forholdene for gjestenes komfort og sikkerhet. Sightseeing med båt vil bli erstattet med bil ved dårlig vær.

Anbefalt utstyr:
• uformelle klær og gode sko som er tilpasset været (vind- og vanntett)
• hatt og hansker
• noe mat og drikke til turen (minimum en liter vann)

Les mer

Fasiliteter

Aldersgrense
Aldersgrense
Spesielle behov
Barnevennlig
Spesielt tema
Sommer