Vandring

Fjelltur til Tuva – Lofoten Aktiv

  • Duration

    4t

  • Difficulty

    simple

  • Price

    1535 nok

Om

Til fots tar vi deg med ut i Lofotens vakre og varierte landskap.

Det er ikke alltid like lett å se forskjell på en tursti og et sauetråkk, men alle våre fotturer går på stier i et etablert rutenett. Etter en tur med en av våre guider får du kjennskap til flere andre lokale ruter. Dette gir deg uendelige muligheter til å utfolde deg mellom hvite strender og opp til de høyeste tinder, med utsikter du sent vil glemme.

På denne turen tar vi deg med oppover i bratt skogslende, der bekken sildrer og vi passerer et lite vann. Ikke bare den bratte bakken, men også utsikten over Svolvær, Skrova, fastlandet der øst og Kabelvåg med Vågakallen der vest, kan ta pusten fra en hver. Etter den litt bratte stigningen er du oppe på platået og går mot siste ryggen opp til toppen av Tua. Denne turen har en også mulighigheten til å gå på flere topper i området ved å forlenge turen.

Fra toppen har du utsikt til nesten alle de høyeste toppene på Austvågøya sin mitre og vestre del.

Lofoten Aktivs dagsturer er en del av vårt helhetlige multisportprogram. Turene er satt opp slik at du kan velge flere dagsturer etter hverandre, eller kun være med på den du har mest lyst til.

Varighet: 4 timer

Krav: Ingen krav

Gradering: gradering 1.Teknisk lett og fysisk litt krevende tur

Oppmøte: Kl.10.00, Svolvær turistinfo

Les mer

Fasiliteter

Miljøsertifisering
Norsk Økoturisme
Spesielt tema
Sommer