Seilbåt

Luksus Trollfjordcruise – S/Y Stella Oceana

  • Duration

    5t

  • Difficulty

    easy

  • Price

    2750 nok

Om

Se spektakulære fossefall, fjorder, fjell og dyreliv på denne små gruppeturen på en romslig seilyacht. Opplev fred og ro i luksus og komfort. Slapp av på et sakte, stabilt og trygt skip. Reinsdyrgryte med brød lunsj. Badestamp oppgradering tilgjengelig.

LENGDE
5 timer
kl 10:00–15:00

OM TUREN
​Denne fem timers turen er et naturskjønn luksuscruise til Trollfjorden, den mest magiske og ikoniske fjorden i Lofoten. Cruiseruten er spektakulær på grunn av sine bratte fjell, fossefall, hvite sandstrender, krystallklart vann, havørner, hval- og niser og fravær av veier. Fjerntliggende områder, som Trollfjord, er kun tilgjengelig med båt, noe som sikrer at dette ville og magiske stedet kan bevares i mange år framover.

Med bare 12 gjester på en 33 meter seilbåt, kan du beundre naturen i en langsom, rolig og avslappet atmosfære. Med god plass og tid kan du sitte inne eller ute, gå rundt, ha kaffe, ta bilder, legge deg ned med puter og tepper, se etter dyrelivet gjennom en kikkert, og oppgradere turen til å inkludere utendørs badestamp for å oppleve det ultimat luksus opplevelse.

Lær om historien og kulturen til de lokale stedene fra guiden ombord, eller bare nyt freden og roen i naturen som omgir deg. En reinsdyrgryte med ferskt brød vil bli servert på lunsj.

Dette er en flott aktivitet for små grupper, familier eller par som ønsker å oppleve både natur, lokal mat og eksklusiv service på en luksus seilyacht, samtidig som de får sjansen til å dra til en av de mest unike fjordene i Lofoten.

HØYDEPUNKTER
– Små gruppe tur
– Personlig service ombord på en luksusyacht
– En sakte tur i naturen på det mest komfortable, stabile og romslige skipet i Lofoten
– 95 % sjanse for å se ørn
– Oppgrader turen din for å slappe av i badestamp (Badestamp, dusj og håndkle 400kr/stk)

INKLUDERT
– 5 timers cruise gjennom Lofoten til Trollfjord
– Reinsdyrgryte med ferskt brød
– Kaffe, te, kakao, ferskt arktisk vann og kjeks
– Kikkert for å oppdage dyreliv
– Tepper og puter for komfort og avslapning
– Ombord vert og guide
– Norsk Kystvakt Sjøkaptein

OM BÅTEN
Nyt denne turen ombord på en luksuriøs og komfortabel seilyacht med profesjonelt, erfarent og vennlig mannskap. Med 2 ytre dekk og en stor innvendig salong er det god plass for alle gjester å nyte turen selv eller med hverandre. Yachten, S/Y Stella Oceana, er 118 tonn, 32 meter lang, 5 meter bred og har en isklassifisering. Alt dette sammen med yachtens tidligere norske kystvakt sjøkaptein, gjør skipet ekstremt trygt og stabilt å seile i Nord Norge.

TA MED
Vi anbefaler at du tar med lag med varme og vanntette klær som egner seg for å være utendørs, og sko som er enkle å ta av og på. Hvis du gjør badestamp-oppgraderingen, kreves eget badetøy.

PLASSERING
Turen starter og slutter i Svolvær havn foran Nordis Hotel & Restaurant. Se etter «Stella Oceana» den 100 fots hvite seilyachten med 2 trerigger som ligger til kai ved Svolvær servicehus båthavn.

GJESTEKAPASITET
Min 6 | Maks 12

HAR DU FORTSATT SPØRSMÅL?
info@worldseaexplorers.com | +47 907 07 512 (Ring/SMS/Whatsapp)

Les mer

Turen starter og slutter i Svolvær havn foran Nordis Hotel & Restaurant. Se etter «Stella Oceana» den 33 meter hvite seilyachten med 2 trerigger som ligger til kai ved Svolvær servishus båthavn.

Fasiliteter

Aldersgrense
Aldersgrense
Spesielt tema
Sommer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.