Lokal sightseeing

Privat eksklusiv bilsightseeing – 4 timer

 • Duration

  4t

 • Difficulty

  simple

 • Age

  8

 • Price

  11200 nok

Om

Disse turene kan tilpasses helt etter kundens ønsker innenfor aktivitetens varighet. Vi har to produkter tilgjengelig med fire og seks timers varighet for online bestilling. Hvis du ønsker en annen varighet, eller en kombinasjon med andre aktiviteter (båttur, fjelltur eller andre ting), send oss en e-post, så lager vi en plan sammen med deg!

På en reise vestover kan du vanligvis oppleve Napp, Vikten, Nusfjord, Ramberg, Sakrisøy, Reine og Å.

På en reise østover kan du velge å følge hovedveien E-10. Alternativt kan du velge Valbergveien og/eller Haverringen. På disse veiene finner du mange magiske steder. Kanskje det mest kjente stedet østover er Henningsvær.

På Vestvågøy er det også mange steder som er verdt et besøk: Ballstad, Mortsund, Ure, Stamsund, Haukland, Uttakleiv, Unstad og Borge, for å nevne noen.

Velkommen til en komfortabel og eventyrlig tur!

Mer info
Det er en fast pris for produktet uavhengig av antall passasjerer. Maksimalt antall gjester er 6. Du kan velge å delta med 7 gjester, men da vil det være uten egen guide (kun med sjåfør).

Hvis du tar med barn på aktiviteten, trenger vi å vite hvor store de er, slik at vi kan sørge for at vi har det vi trenger for sikkerheten under transport.

Prisen inkluderer henting innen 10 km fra Leknes. Hvis avstanden er større, vil varigheten av turen bli redusert tilsvarende, eller du kan arrangere henting for en ekstra pris.

Prisen inkluderer ikke mat/drikke eller eventuelle inngangsbilletter (for eksempel er det inngangsavgift i Nusfjord).

Les mer

Fasiliteter

Aldersgrense
Aldersgrense
Spesielle behov
Barnevennlig
Spesielt tema
Sommer
Vinter