Lokal sightseeing

Privat eksklusiv båtsightseeing – 6 timer

 • Duration

  6t

 • Difficulty

  simple

 • Age

  8

 • Price

  25200 nok

Om

Båtturen starter og slutter i Lilleeidet Marina. Ruten kan tilpasses den enkelte gruppes ønsker innenfor turens varighet. For eksempel kan dere velge å dra til et sted og bruke tiden der til SUP og bading. Dere bestemmer!

Som nevnt har vi to anbefalte ruter med en varighet på seks timer:

1: Rundt Flakstadøy. Turen går fra Lilleeidet og sørvest i Nappstraumen mot Vestfjorden. Turen stopper ved Nusfjord, Sund og Ramberg. Her kan dere gå i land for sightseeing hvis dere ønsker det. På turen besøker vi også Strømøya, en idyllisk skjermet bukt som egner seg godt for bading og SUP. Hvis vi er heldige, vil dere se den majestetiske havørnen på turen. Dere får oppleve mange andre naturlige perler på turen i tillegg til de som «alle» har hørt om. Vi avslutter med en tur forbi den verdenskjente Hauklandstranden før vi returnerer til Lilleeidet. Ruten er omtrent skissert på det vedlagte bildet.

2: Turen går til Reine. Det er mange muligheter her! Vi kan ta turen videre til Vindstad og gå til Bunesstranda. Reine i seg selv er en perle verdt et besøk. Sakkrisøy er også mulig å besøke i samme område. På turen til Reine passerer vi Nusfjord, hvor dere kan prioritere en tur. Denne ruten går også gjennom områder hvor det er vanlig å observere havørner. Ruten er omtrent skissert på det vedlagte bildet.

Velkommen til en komfortabel og eventyrlig tur! Her får dere virkelig oppleve mange idylliske og spektakulære naturopplevelser!

Tilleggsinformasjon
Båtturen varer i omtrent seks timer. En halvtime er satt av før og etter turen for eventuell henting, forberedelser og briefing. Under normale forhold kan man planlegge at omtrent halvparten av tiden på denne turen kan tilbringes på land.

Prisen inkluderer eventuell henting innen 10 km fra Lilleeidet marina.

Prisen inkluderer ikke eventuelle kostnader for aktiviteter/servering på land. For eksempel er det billettkostnader ved ilandstigning i Nusfjord.

Det er en fast pris for leie av båten uavhengig av antall passasjerer. Maksimalt antall passasjerer på båten er 6. Navn og alder på deltakerne må rapporteres i forbindelse med bestillingen.

Det anbefales å bruke fritidsklær og gode sko som er tilpasset været. Det anbefales å ta med lue og hansker. Flytedrakter kan lånes og er inkludert i prisen. Redningsvester er obligatoriske om bord og er inkludert i prisen. Det er varme i båtens overbygg.

Gratis utvalg av snacks og forfriskninger er tilgjengelig.

Været kan endre seg raskt i Lofoten. Dette betyr at turen kan måtte tilpasses forholdene for gjestenes komfort og sikkerhet.

Les mer

Fasiliteter

Aldersgrense
Aldersgrense
Spesielle behov
Barnevennlig
Spesielt tema
Sommer
Vinter