Lokal sightseeing

Privat eksklusiv båtsightseeing – 3 timer

  • Duration

    3t

  • Difficulty

    simple

  • Price

    14400 nok

Om

Båtturen starter og slutter i Lilleeidet Marina. Ruten kan tilpasses den enkelte gruppes ønsker innenfor turens varighet. For eksempel kan dere velge å dra til et sted og bruke tiden der til SUP og bading. Dere bestemmer!

Den planlagte ruten er illustrert i ett av de vedlagte bildene. Turen går fra Lilleeidet og sørvest i Nappstraumen ut mot Vestfjorden. Turen passerer gjennom Ballstad og Nusfjord. Her kan dere gå i land for sightseeing hvis dere ønsker det. På turen besøker vi også Strømøya, en idyllisk skjermet bukt som egner seg godt for bading og SUP. Hvis vi er heldige, vil dere se den majestetiske havørnen på turen.

Velkommen til en komfortabel og eventyrlig tur!

Tilleggsinformasjon
Båtturen varer i omtrent tre timer. En halvtime før og etter turen er satt av til eventuell henting, forberedelser og briefing. Under normale forhold kan man planlegge at omtrent halvparten av tiden på denne turen kan tilbringes på land.

Prisen inkluderer eventuell henting innen 10 km fra Lilleeidet marina.

Prisen inkluderer ikke eventuelle kostnader for aktiviteter/servering på land. For eksempel er det billettkostnader for landing i Nusfjord.

Det er en fast pris for leie av båten uavhengig av antall passasjerer. Maksimalt antall passasjerer på båten er 6. Navn og alder på deltakerne må rapporteres i forbindelse med bestillingen.

Det anbefales å bruke fritidsklær og gode sko som er tilpasset været. Det anbefales å ta med lue og hansker. Flytedrakter kan lånes og er inkludert i prisen. Redningsvester er obligatoriske om bord og er inkludert i prisen. Det er varme i båtens overbygg.

Gratis utvalg av snacks og forfriskninger er tilgjengelig.

Været kan endre seg raskt i Lofoten. Dette betyr at turen kan måtte tilpasses forholdene for gjestenes komfort og sikkerhet.

Les mer

Fasiliteter

Spesielle behov
Barnevennlig
Spesielt tema
Sommer
Vinter