Kurs, seminar og messer

Whaling in Norway

  • Duration

    3t

  • Difficulty

    simple

  • Price

    760 nok

Om

Whaling in Norway et foredrag i serien Mat & Kultur i Nordland.

Velkommen til vårt spennende foredrag, «Whaling in Norway» en del av vår foredragsserie om «Mat & Kultur i Norland» Dette unike foredraget tar deg med på en reise gjennom historien til hvalfangsten i Nord-Norge, med fokus på betydningen det har hatt opp gjennom tidene og den kontroversielle diskusjonen som preger dagens samfunn.

Utforsk historiske perspektiver på hvalfangst, dykk ned i tradisjonene som har formet nordnorsk kultur, og oppdag hvordan praksisen har utviklet seg til dagens moderne synspunkter. Vi tar deg med på en kulinarisk opplevelse med en herlig Arctic sharing-meny, hvor våre lokale mattradisjoner står i sentrum av opplevelsen.

Gjennom foredraget vil vi belyse argumentene både for og mot hvalfangst, og vi inviterer deg til å reflektere over de etiske aspektene knyttet til denne praksisen. For å gi en visuell dybde til vår utforskning, vil du også få oppleve en imponerende bildeserie, fotografert av en ekte hvalfanger.

Bli med oss på «Whaling in Norway» for å forstå hvalfangstens historie, dens nåværende status og delta i den viktige samtalen om bærekraft og bevaring. Dette foredraget er ikke bare en reise gjennom kultur og mat, men også en invitasjon til å reflektere over vår forbindelse med naturen og hvordan vi kan bidra til å danne fremtiden for disse majestetiske skapningene.

Meny: 5 slag kjøttprodukt – 1 stk varm suppe/gryte – 5 slag sjømat – 4 slag salat – 4 slag brød – sauser – smør og tilbehør. Alt dette servert på en planke midt på bordet.
Kaffe – Te – Bordvann.

Les mer

Fasiliteter

Spesielle behov
Førerhund velkommen

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.