Fiske

Lofoten Vinterfiske Helg

Om

3 dagers pakketur med 4-8 timers fiske hver dag.

Lofoten er en av de beste fiske destinasjonene på grunn av overfloden av marint liv på grunn av et vedvarende, rent og balansert økosystem. I tusenvis av år har den arktiske atlantiske torsken (skrei) migrert fra Barentshavet til den nordnorske kysten for å gyte mellom februar og mars. Dette Lofotfisket var en nøkkelfaktor i grunnlaget for Norges utvikling som land og er fortsatt et av verdens største sesongfiske. Størstedelen av torsken har vært og er fortsatt fanget i Lofoten.
På denne helgens fisketur skal du fiske med fiskestang eller snelle, og ingen erfaring er nødvendig. Enten du er en erfaren fisker eller nybegynner, vil mannskapet hjelpe deg med å lære deg hvordan du bruker utstyret ombord på yachten. Sjansene for å fange en stor atlantisk torsk er nesten garantert. Fisken kan tilberedes til måltidet ombord, eller du kan ta den med hjem. Lær om Atlanterhavstorsken og historien til dette utrolige Lofotfisket og nyt luksusen av å bo ombord på en yacht.
Opplev den spektakulære naturen og den pittoreske utsikten i Lofoten mens du er ombord på seilyachten Stella Oceana. Vi tilbyr en stilig, komfortabel, romslig og avslappet atmosfære med vennlig og profesjonelt mannskap. På denne turen kan du forvente å fange en stor atlantisk torsk, ta flotte bilder, slappe av i badestamp, se etter nordlys og spise fersk fisk.
Tur starter og slutter i Svolvær.
Inkludert: Fiskeutstyr, kjeledress, alle måltider fra dag 1 middag til dag 4 frokost
Gjestekapasitet: 8
Høydepunkter
• 2 hele dager med fiske etter skrei
• Cruise til områder som ikke er tilgjengelige på korte dagsturer
• Bo ombord – du trenger ikke bestille hotell, bil, aktiviteter eller bekymre deg for mat
• All-inklusiv tur med en tidligere norsk fiskerguide

Pris:
Privat tur – kontakt oss for å bestille
171 000,- kr kun privat charter (21 375,-kr pr stk)

Fasiliteter

Spesielt tema
Vinter

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.