Aktiviteter

Arctic Route Svolvær – A i Lofoten – Svolvær

Om

Sommeren 2024 kan du reise med buss mellom Svolvær og Å i Lofoten og oppleve det beste av Lofoten på én billett!

Hopp på vår røde Arctic Route-buss med bussnummer 932. Vår daglige bussrute tar deg til det beste av Lofoten: fra Svolvær til Å i Lofoten og tilbake. En billett for å oppleve høydepunktene i Lofoten. Et lengre sightseeingstopp i Henningsvær, inngangsbillett til Nusfjord og Flakstad strand er inkludert i billetten.

Et spesielt innslag på denne ruten for å vise deg det beste av Lofoten:

– Fra Svolvær til Henningsvær: et 60-minutters stopp er inkludert i billetten.

– Fra Svolvær til Nusfjord: 60 minutters stopp i Nusfjord og inngangsbilletten er inkludert i billetten.

– Fra Flakstad til Svolvær: et 30-minutters stopp på Flakstad/Lofoten Beach Camp er inkludert i billetten.

Noen ideer til hvordan du kan reise langs denne ruten som en dagstur fra Svolvær:

Dette er en daglig rute i begge retninger. Ruten forbinder inn- og utgangspunkter i sommerområdet for Arctic Route, som fergen i Moskenes til/fra Bodø, flyplassen i Leknes og Hurtigruten i Svolvær.

 Er dette ruten for meg? Denne ruten er designet for reisende som ønsker 100 % frihet til å utforske og planlegge underveis, uten begrensninger, restriksjoner eller tidsplaner.

Hvor kan jeg reise? Her finner du hele reiseruten med alle på- og avstigningssteder.

 Med reisekortet kan du hoppe på/av på denne ruten (samt på ruten Tromsø – Lofoten med samme reisekort) så mange ganger du ønsker.

Bagasje: Hver passasjer kan ta med én letthåndterlig håndbagasje, som må få plass under havet eller i bagasjehyllen, samt én bagasje som ikke er større enn høyde + lengde + bredde = 200 cm/23 kg. Hvis du har spesialbagasje, kan du kontakte oss for en forespørsel via info@bestarctic.com.

Guiding: Last ned vår Digital Storytelling-app før du setter deg på Arctic Route. Følg ruten med historier, fakta, informasjon om bussholdeplasser, aktiviteter og mye mer. Last ned den flerspråklige appen «Voice of Norway» i app-store og følg denne lenken for å komme til Arctic Route Digital Storytelling-appen.

Kontakt: +47 953 03 888 / info@bestarctic.com (ikke tilgjengelig i nødstilfeller via Messenger/Instagram eller andre kanaler).

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.