Aktiviteter

Henningsvaer Dinner Cruise

Om

Bli med oss på denne avslappende kvelds-cruise til Henningsvær. Vi smaker oss frem i lokale matretter, spaserer gjennom fiskeværet, før vi seiler hjemover i total stillhet. På veien får vi med oss utsikten til de høyeste fjelltoppene i Lofoten, som ligger badet i kveldssolen.

Etter at vi har lagt fra kai i Svolvær, setter vi ut undervannsdronen. Den gir oss en nærmere kikk på livet under overflaten. Her finner vi krabber, sjøpinnsvin og tare, som for øvrig brukes som matråvarer i Svolvær og andre deler av verden. Guidene våre forteller historier fra fisket i Nord-Norge, og du får smake forskjellige, lokale delikatesser.

I Henningsvær tar vi beina fatt, og utforsker det pittoreske fiskeværet til fots. Her finner vi mange eksempler på den unike kulturarven, og ikke minst lokal kunst, som vises frem i de mange kunstgalleriene.

På veien hjemover seiler vi under noen av de høyeste fjelltoppene i Lofoten, og nyter den storslagne naturen i stillheten om bord på vår hybrid-elektriske båt. Fra panoramadekket ser vi hvordan solen senker seg mot horisonten, mens de taggete fjelltoppene flammer i de siste solstrålene. Blir det kjølig, kan vi trekke inn i salongen, som har en like uhindret panorama-utsikt.

Du kan også kjøpe lokal drikke om bord.

Les mer

Fasiliteter

Spesielle behov
Barnevennlig
Spesielt tema
Sommer
Vinter

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.