Aktiviteter

Dagstur til Skrova med seiling, fottur og fiske – Pukka Travels

Bestilling av aktivitet

Måned Dag Tid
15 May 2022
30 Sep 2022
Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag-Fredag-Lørdag-Søndag 09:00 – 14:00
5 timer
15 May 2022
30 Sep 2022
Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag-Fredag-Lørdag-Søndag 18:00 – 23:00
5 timer
01 Sep 2022
31 Mar 2023
Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag-Fredag-Lørdag-Søndag 09:00 – 14:00
5 timer

Om

Vi søker alltid etter de mest fantastiske stedene, og øyene Litlmolla og Skrova utgjør dagens seilas i dette vakre naturområdet. Med flest soltimer i Lofoten og sine hvite sandstrender, skjønner vi hvorfor Skrova noen ganger kalles “Lofotens Hawaii”. 

Etter kun et kort seilas fra Svolvær når vi Skrova & Litlmolla, to fantastiske øyer. Litlmolla er ubebodd mens Skrova har en befolkning på rundt 200 mennesker. Selv om det ikke er mange fastboende, er Skrova et veldig aktivt sted hvor du kan finne skole, restauranter, bakeri, dagligvarebutikker og en barnehage. Skrova har flest soldager i Lofoten og er hjem til flere av de vakreste strendene rundt Lofoten – derfor kalles det noen ganger “Lofotens Hawaii”.

Skipperen din vil møte deg i Svolvær gjestehavn der vår komfortable katamaran ligger, og etter kort intro og sikkerhetsorientering starter turen. Om bord i båten finner du komfortable sitteplasser både inne (oppvarmet salong) og ute (nett fremme på båten og beanbags/sakkosekker). Nyt en fersk kopp kaffe, te, eller helt enkelt det reneste arktiske vannet, mens skipperen navigerer deg mot kveldens destinasjon.

Etter omtrent 45 minutter seiling når vi til Litlmolla, som ser mer ut som en øy hentet direkte fra en Jurassic Park-film. Nyt naturen, få øye på ørn og andre sjøfugler mens vi fortsetter navigasjonen mot Skrova. På Skrova kan vi gå på land for å strekke beina og utforske øya i ca. 1,5 time (det tar omtrent 30 minutter en vei å gå til sandstrendene på bildene). (psst … det er også et sted for is, kaffe og liten matbit her om du er sulten).

Når vi er klare til å ta turen tilbake mot Svolvær, vil skipperen ta deg til en av favorittfiskeplassene for å prøve fiskelykken. Hvis du fanger noe er du velkommen til å ta dette med deg hjem!

En avslappende, innholdsrik og morsom opplevelse som vi sterkt anbefaler for ditt opphold i Lofoten.

Tid: 09.00-14.00 & 18.00-23.00
Sesong: 1. juni – 31. august
Pris voksen: 1390 NOK
Minimum ant. deltakere: 4

– Varme kjeldresser for kalde dager
– Fiskeutstyr
– Seile blant holmer, skjær og øyer rundt Lofoten
– Kikkert for å oppdage dyreliv
– Vi tar deg til gode fiskeplasser
– Sertifisert skipper
– Komfortabel oppvarmet salong & toaletter
– Lett lunsj

Les mer

Møt opp på vår basecamp på adressen: Kirkegata 17, 8300 Svolvær

Fasiliteter

Spesielt tema
Sommer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.