Hornemanns festaften på Livland gård

Om

Velkommen til en uforglemmelig festaften med fokus på bergverkshistorien i Lofoten! Her vil du få en digital fremstilling av den fascinerende historien om gruvedrifta i fjellmassivet Matmora for rundt 120 år siden. En 5-retters meny basert på deilige lokale råvarer

Gjennom en spennende digital opplevelse vil du få innsikt i de forskjellige bergverkene og gruvene som har spilt en viktig rolle i Norges historie. Du vil lære om de modige gruvearbeiderne som jobbet under ekstreme forhold og om deres innflytelse på samfunnet og økonomien.

Hornemans festaften gir deg en unik mulighet til å oppleve en del av Norges kulturarv på en spennende og underholdende måte. Så bli med på denne fantastiske reisen gjennom historien og la deg forføre av de smakfulle rettene og de vakre tonene fra musikkene.

Bli med på en reise gjennom vår lokale kulturarv og opplev den fascinerende historien om gruvedrifta i fjellmassivet Matmora. Horneman’s festaften inviterer deg til en utsøkt fem-retters festmeny basert på de mest delikate lokale råvarer.
Gjennom en spennende digital fortelling blir du tatt med til året 1908 og den elleville historien om fiaskoen, menneskene og gruvedrifta som har vært en viktig del av vår historie. Du vil få innsikt i hvordan denne industrielle arven har påvirket vår kultur.
Hornemans festaften gir deg en unik mulighet til å oppleve og lære mer om vår lokale historie, kultur og natur på en underholdende og fascinerende måte. Så bli med på denne fantastiske reisen gjennom tid og rom, og la deg forføre av de lokale smakene og den majestetiske naturen rundt deg.

Les mer

Fasiliteter

Event Highlight
Event Highlight

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.